Glazbena poslastica

Veliki povratak Vesne Pisarović: Napokon koncert u Domu sportova ‘Probudi mi ljubav‘

Glazbenica će održati veliki koncert u Zagrebu krajem travnja, riječ je o nastupu koji se dugo čekao.

Za brojne generacije, koje uživaju godinama u Vesninim hitovima, napokon je stiglo vrijeme da se uzajamna ljubav između njih i glazbenice okruni velikim i posebnim koncertom. Zato će 29. travnja 2022. u zagrebačkom Domu sportova, Vesna Pisarović zapjevati zajedno sa svojom vjernom publikom na koncertu Probudi mi ljubav.

Energija koja se osjeća na koncertima Vesne Pisarović teško se opisuje riječima i po tome je nešto što se jedino može, i treba, doživjeti uživo. Zato organizatori pozivaju sve zainteresirane da budu dio nezaboravne koncertne priče pod nazivom Probudi mi ljubav!

image

Vesna Pisarović održat će koncert u Zagrebu.

HIT RECORDS

Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu.

Čitajte i: Najnovije ime Sea Star Festivala: Konstrakta stiže u Umag nekoliko dana nakon Eurovizije

Brojni hitovi

Svojim velikim hitovima "Da znaš", "Jutro donosi kraj", "Dolje na koljena" ili "Neka ljudi govore", ali i brojnim drugim, Vesna se uvijek na najbolji mogući način zahvalila publici za sve godine ljubavi i vjernosti.

Ovaj veliki koncert u Zagrebu, nešto je na što se čekalo, stoga zaokružite datum na svojim kalendarima i pripremite se za nezaboravnu večer uz Vesnu Pisarović!

image

Nastupa 29. travnja 2022. u Domu sportova.

PRESS

Karte za ovaj glazbeni spektakl mogu se naći na mjestima Eventima, 29. travnja 2022., Vesna Pisarović u Domu sportova - ne propustite zagrebački koncert ‘Probudi mi ljubav’!

Linker
14. travanj 2024 00:17