HOROSKOP

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Bikove očekuje bolji ljubavni život uz više erotike, ali i obnavljanje nekih starih veza

Što vašem horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u velikom horoskopu za 2022. godinu koji vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

SRETNA BOJA

Odjeveni u crno izgledat ćete otmjeno, elegantno i u znatnoj mjeri zaštićeno. Ova boja ujedno će ojačati vaše samopouzdanje.

LJUBAV I BRAK

Smijete se nadati osjetnom poboljšanju u ljubavnom i erotskom životu već od početka godine. Bit ćete opušteniji u međuljudskim odnosima, što će vam donijeti više uspjeha u zavođenju simpatije, kao i u građenju skladne veze. Intimne veze na proljeće zablistat će novim sjajem, no ljeto bi moglo biti prepuno iskušenja. Samci će sredinom godine doći u napast da obnove staru vezu ili oproste partneru koji ih je povrijedio. Doznat ćete i da imate tajnog obožavatelja. Krajem srpnja i početkom kolovoza mogli biste započeti romantičan odnos koji će se nastaviti i nakon ljeta.

KARIJERA I NOVAC

Naklonost Jupitera, koji će veći dio godine biti naklonjen vašem znaku osigurava jak planetarni poticaj vašim poslovnim aktivnostima i inancijskim ciljevima. Sve što započnete tijekom prvih pet mjeseci pozlatit će se. Retrogradni Merkur u rujnu donekle će vam pomrsiti planove donoseći zastoje i neočekivane prepreke. Budete li odlučni, uporni i koncentrirani, uspjet ćete odoljeti izazovima i mirno se nastaviti uspinjati na ljestvici moći.

LJEPOTA I ZDRAVLJE

U siječnju i veljači imat ćete više energije, snage i volje, a imunitet će ih pratiti u stopu. Pred vama je razdoblje povoljno za tjelovježbu, estetske zahvate i općenito rad na sebi.

BROJ SREĆE

7 Taj će vas sretan broj zaštititi, pomoći vam da razvijete analitički um i poticati vas na ulaganje u znanje.

Čitajte i: Godišnji horoskop samo uz novu Gloriju! Što nam predviđaju zvijezde, brojevi i kineski znakovi u 2022.?

TAJNA ŽELJA

Ne samo da ćete maštati o tome da zauzmete dobro plaćeno mjesto manje sposobnog kolege nego ćete se svojski truditi da to i ostvarite.

U DOBRIM DANIMA

Marljivi, mirni, kreativni, uporni, izdržljivi.

ANDRIJA JARAK (27. TRAVNJA 1970.)

image

Andrija Jarak.

MARKO TODOROV/CROPIX

Renomirani novinar donio je 2021. krupnu odluku kad je s Nove TV prešao na RTL, no i u ovoj godini mogao bi se naći pred iskušenjima i na prekretnicama. Mudri Saturn omogućit će mu da uči na greškama i koristi se svojim velikim iskustvom, ali će često testirati njegovu volju i odlučnost. Početak godine donosi mu lijepa iskustva.

U LOŠIM DANIMA

Lijeni, mrzovoljni, pohlepni, škrti, pohotni.

NAJBOLJI MJESEC

Rujan vam donosi nova iskustva i promjene koje će povećati vaše samopouzdanje, motivirajući vas da se odlučnije izborite za sebe i svoje ciljeve. Vaši ljubavni napori urodit će plodom. Očekuju vas lijepe vijesti vezane uz djecu

RAMI MALEK (12. SVIBNJA 1981.)

image

Rami Malek.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Nakon što je ovjenčan Oscarom za ulogu Freddieja Mercuryja, talentirani američki glumac egipatskog podrijetla pojavio se i u novom filmu o Jamesu Bondu kao vodeći negativac. U 2022. uživat će naklonost Jupitera koji će mu pomoći u izboru uloga i motivirati ga da se više angažira kao producent, a možda i da se lakše odluči na brak.

Što svakom pojedinom horoskopskom znaku predviđaju zvijezde, brojevi, tarot i kineski znakovi, pročitajte u knjižici horoskopa za 2022. godinu koju vam darujemo uz novi broj magazina Gloria.

Linker
17. travanj 2024 11:08