Promo 2i film

Uskoro počinje prva gurmanska revija filmova Fino film festival

U zagrebačkom arthouse kinu Kaptol Boutique Cinema 25. svibnja počinje Fino film festival, gurmanska revija filmova koja će oduševiti sve foodije, ali i ljubitelje dobrih filmova.

Riječ je o novoj višeosjetilnoj poslastici za sve ljubitelje fine hrane i kvalitetnih filmova o hrani. Na repertoaru će se tijekom četiri dana prikazati filmovi o renomiranim masterchefovima, najboljim svjetskim restoranima, međunarodnim kulinarskim natjecanjima i kulinarskim entuzijastima te saznati puno toga o umjetnosti hrane. Prije samih filmskih projekcija uz kupnju ulaznice moći ćete svakodnevno uživati u odabranim besplatnim kulinarskim zalogajima i piću koji će se posluživati u festivalskom gastro kutku u sklopu WOW bara. Ulaz u WOW bar, koji se nalazi u prostorijama kina, je slobodan, ali je degustacija moguća jedino uz predočenje festivalske narukvice koja se preuzima pri kupnji ulaznice. Cijena ulaznice po projekciji bit će prema cjeniku kinoulaznica Kaptol Boutique Cinema.

Promo 2i film

Na otvorenju gurmanske filmske revije, u četvrtak 25.svibnja, prije projekcije filma Oluja na tanjurima u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu sve posjetitelje očekuje pravi kineski ugođaj, od jezičnog kutka u kojem će profesorice kineskog jezika odjevene u tradicionalnu kinesku odjeću ispisivati imena na kineskom do plesa kineskog lava uz pratnju bubnjeva. Posjetitelji će imati priliku pogledati izložbu Lijepa Kina uz zvuke pravih kineskih pop melodija i degustaciju finih spring rolica i dumplingsa. Više informacija potražite ovdje.

Linker
23. travanj 2024 10:23