Nikola Jovanović
PREPORUKA ZA VALENTINOVO

The Frajle zaljubljenima pjevaju u Zadru

Raspjevana četvorka radi punom parom, a na Dan zaljubljenih uveseljavat će sve željne dobrog provoda u zadarskoj dvorani Arsenal.

The Frajle, popularni novosadski bend u veljaču nakon kraće pauze kreće radno. 'Valentinovski tjedan' će tako obilježiti koncertima, a na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače Frajle će nastupiti u Zadru, u dvorani Arsenal. Prošlo je dvije godine od njihovog posljednjeg koncerta u Arsenalu, a po reakcijama na društvenim mrežama, može se reći da ih zadarska publika s nestrpljenjem očekuje.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju da Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravnu večer uz puno dobre glazbe, smijeha, i odlične atmosfere. Obrade pjesama kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i kojima privlače publiku različitih glazbenih smjerova. Publika na njihovim koncertima pjeva u glas, bilo da se radi o autorskim pjesmama Frajli poput 'Ich Liebe Dich', 'Štiklice' i 'Ljubi,ljubi' ili poznatim hitovima kao 'Nedostaješ mi ti', 'Tišina', 'Zar je voljeti grijeh' ili 'Meni trebaš ti' koji dovode atmosferu do vrhunca.

Nikola Jovanović

Linker
20. travanj 2024 06:48