The Frajle i LP
 Promo the Frajle
Cure na tronu

The Frajle otvorile festival Exit, sljedeće glazbene postaje su Pula i Rijeka

Nedugo nakon koncerta u Šibeniku o kojem se još uvijek priča, The Frajle su se vratile u svoj rodni grad i iznova ostavile trag, no ovaj put, osim domaćina, ovacije su uslijedile i od inozemne publike.

Festival Exit otvorio je svoja vrata još jednom nezaboravnom festivalskom izdanju na Petrovaradinskoj tvrđavi, a na glavnoj pozornici, do 15. srpnja, pred publikom najboljeg europskog festivala, našla se i naći će se plejada legendarnih imena, hitmejkera i izvođača sa samih vrhova glazbenih top-lista. Svoje mjesto među odabranim glazbenicima na ovogodišnjem izdanju Exita, zasluženo, našle su i The Frajle, bend koji čine četiri iznimne žene a kojeg hrvatska publika naprosto obožava.

Potvrdilo se i u Šibeniku, kao i sada na Exitu u Novom Sadu, da četiri dame koje čine Frajle, Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča, uspijevaju nešto uistinu posebno – na jednom koncertu držati publiku na nogama, zainteresiranom, nasmijanom i raspjevanom kroz čitav svoj repertoar. Na Exitu, kao poseban uvod u nastup dugoočekivane glazbenice LP, nastupile su upravo The Frajle. Osim što su imale čast da otvore festival, Frajle su nastupile na glavnoj pozornici Exit festivala, što je prilika koju rijetko dobije neki regionalni izvođač.

Promo the Frajle
The Frajle i LP


Promo
The frajle


Promo
Frajle u Šibeniku


Promo
Frajle na Exitu

„Otvoriti Exit, najbolji festival u Europi, nastupati u svom gradu Novom Sadu, pjevati ispred jedne od najvećih svjetskih zvijezda LP, doživjeti da ona sheara naš nastup s pozornice na svom Instagram profilu uz poruku “My friends@thefrajle”. ..Velika je to čast za nas! Jedan od najljepših dana u našem životu sigurno. Mogle bi reći da su se mnogi naši snovi ostvarili! Ona je jako simpatična. družile smo se u backstageu, poklonile smo joj naš cd da ponese malo vojvođanskog tanga sa sobom na put. “ - izjavile su Frajle nakon završetka prvog dana festivala.

U nastupu koji je trajao sat vremena, The Frajle su osvojile sve prisutne izvodeći vlastite pjesme poput „Menjam dane“, „Ljubav na dar“, ili „Ich Liebe Dich“, a atmosferu su dodatni zagrijali poznati hitovi poput Bajagine „Tišine“, Oliverove „Imala je lijepu rupicu na bradi“ i „Sweet child of mine“ Guns N' Rosesa. Nakon Exita, Frajle se koncertno ponovno vraćaju u Hrvatsku, gdje ih očekuje nastavak ljetne turneje, i to 27.7. na Trsatskoj Gradini u Rijeci, a 23.8. na pulskom Kaštelu.

Linker
19. travanj 2024 13:34