PRESS
Jedna od najvećih

Svjetska DJ zvijezda u zagrebačkoj Hali otvara zimsku sezonu ‘We love sound‘ događaja

Prvi je ovo u nizu događaja koji će se održati uz poštivanje svih epidemioloških preporuka za događaje u zatvorenom, uz obavezno predočenje EU Covid certifikata ili negativnog testa.

Jedna od danas najboljih svjetskih techno zvijezda Sonja Moonear na veliko veselje hrvatskih fanova u zagrebačkoj će HALI u petak, 29. listopada od 16 sati do ponoći otvoriti zimsku sezonu "We Love Sound" događanja.

Sonja Moonear producentica je i DJ-ica iz Ženeve, čiji setovi odražavaju iskustvo, kreativnost i strastveno kolekcionarstvo gramofonskih ploča. Ovu karizmatičnu umjetnicu hrvatski su fanovi imali prilike čuti svake godine na Sonus festivalu gdje je uvijek imala čast nastupiti na partyju zatvaranja. Sonja je osnivačica glazbene izdavačke kuće Ruta5 te je do sad pokazala svoje vrsno producentsko znanje izdanjima na etiketama kao što su Karat i Perlon. Do sad je nastupila na svim eminentnim festivalima i klubovima diljem svijeta, od Kanade do Ibize, Azije i Južne Amerike, a zagrebački fanovi je pamte po nezaboravnim setovima na" We Love Sound Open Air festivalu".

image
Sonja Moonear nastupila na svim eminentnim festivalima i klubovima diljem svijeta.
PRESS

Uz Sonju će na otvaranju "We Love Sound" clubbing sezone nastupiti domaći izvođači i predstavnici riječke elektroničke scene - Bronski, Ani. i Herya.

HALA i "We Love Sound" proljetos su predstavili suradnju koja sada i počinje. Unutarnji prostor ima 1800 m2, a visine je sedam metara. Ima izvrstan sistem ventilacije i opremljena je sa jednim od najboljih sound sistema u državi. Zvonimir Lugarić iz HALE ističe: “Sretni smo što ćemo narednih mjeseci ugostiti We Love Sound glazbena događanja i sigurni smo da će ovo biti jako dobra i kvalitetna suradnja."

"We Love Sound" nedavno je završio četvrto izdanje We Love Sound Open aira, a zimska sezona nam donosi mjesečna gostovanja svjetskih DJ zvijezda koja će Zagreb staviti na kartu najpoželjnijih party destinacija.

“Na našu veliku radost, u Zagreb ove jeseni donosimo program koji će zasigurno podići ljestvicu kada je kvaliteta glazbenih sadržaja u pitanju. Posebnu pažnju u Hali posvetili smo kvaliteti zvuka kako bi posjetitelji po prvi puta u Zagrebu u unutarnjem prostoru mogli uživati u glazbi na novoj, puno kvalitetnijoj razini”, istaknuo je osnivač We Love Sounda Dalibor Oliver Zjačić.

image
PRESS

Ulaznice za nastup Sonje Moonear mogu se kupiti putem web stranice www.we-love-sound.com ili u sustavu Entrio, a testiranje na COVID-19 bit će omogućeno na ulazu.

Linker
27. studeni 2021 22:14