premijera 14.svibnja

Svi s nestrpljenjem čekaju psihološki triler ‘The Woman in the Window‘: Pogledajte trailer!

"The Woman in the Window" nadolazeći je američki psihološki triler redatelja Joea Wrighta, iz scenarija Tracy Letts, temeljen na istoimenom romanu iz 2018. pseudonimnog autora A. J. Finna.

Ova dugoočekivana drama s glumicom Amy Adams u glavnoj ulozi svoju će premijeru imati 14. svibnja na Netflixu, a tim povodom objavljen je još jedan uzbudljivi trailer koji je u samo pola dana pregledan 250 000 puta. U spomenutoj krimi drami u kojoj je u središtu radnje ubojstvo, redatelja Joea Wrighta, Adams utjelovljuje Annu Fox, ženu koja se bori sa svojim strahovima. Naime, Anna pati od agorafobije, socijalno je anksiozna i boji se vanjskog svijeta zbog čega nikada ne napušta svoj dom.

image
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako bi ipak na neki način bila involvirana u ono što se događa oko nje, počne promatrati svoje susjede a u jednom trenutku svjedoči i brutalnom ubojstvu. Nakon što nazove policiju stvari se počinju komplicirati, a Anna se nađe na prijelomnici kada više nije sigurna što je stvarno, a što nije, pokušavajući pritom doznati istinu o recentnim događajima, kada je paralelno uvjeravaju da je sve posljedica uzimanja terapije.

Hvaljena filmska adaptacija, bestseller romana napet je i jezivi triler kojega fanovi psiholoških trilera s nestrpljenjem očekuju.

Pogledajte trailer:

Pogledajte video
Linker
15. travanj 2024 02:40