Facebook
PRVI SINGLE

Sjajni NLV singlom 'Bitter' najavljuju album prvijenac

Izvrsni sastav iz Pule, NLV, predstavlja novi singl "Bitter" kojim najavljuju album prvijenac. Autor pjesme je Luka Šipetić, producent Marijan Jelenić, a miks i master je radio Perica Šuran.

Osim novog singla, bend je otkrio i naslovnicu debitantskog albuma "NLV", koji će promovirati krajem siječnja sljedeće godine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Oleg Šuran i Jelena Perišić.

"'Bitter' je pjesma na kojoj zapravo radimo gotovo od samog početka postojanja benda. Izmijenili smo mali milijun aranžmana za ovu pjesmu i u konačnici kroz rad s Marijanom Jelenićem i cijelim bendom došli do rezultata koji sada svi mogu poslušati. Činjenica da smo uključili električne gitare, bass i bubanj doveo je pjesmu do potpuno novog zvuka koji se drastično razlikuje od zvuka našeg prvog EP-a '...and who are you?'. Puno smo truda i ljubavi uložili u 'Bitter' pa tako i cijeli album. Nadamo se da će publika to jednako tako osjetiti", naglasili su iz benda.

Priča trojca NLV krenula je 2012. godine, a svoj prvi EP "...and who are you?" objavili su 2014. godine. Bend koji je koncertima oduševio Hrvatsku i regiju i više je nego spreman za prvi album, koji njihovi fanovi željno iščekuju.

Linker
18. travanj 2024 22:36