Leonardo DiCaprio / Instagram
PRETPOSLJEDNJI TARANTINOV FILMOV

Prvi pogled na film o kojem svi govore: Brad Pitt neprepoznatljiv, Leonardo DiCaprio i dalje dječački zgodan

Leonardo DiCaprio podijelio je s obožavateljima prvu fotografiju sa snimanja novog filma redatelja Quentina Tarantina u kojem glumi uz bok Brada Pitta.

Film "Once Upon a Time in Hollywood" Quentina Tarantina (55) još je prije početka snimanja zainteresirao javnost zbog glumačke ekipe koju je redatelj uspio okupiti. Leonardo DiCaprio (43) je bio prvi glumac koji je prihvatio ulogu, a nakon njegovog angažmana uskoro su uslijedili i oni Brada Pitta (54) te Margot Robbie (27). U filmu će osim njih glumiti još brojni poznati glumci popu Lukea Perryja, Dakote Fanning, Ala Pacina, Timothyja Olyphanta, Emilea Hirscha, Tima Rotha, Michaela Madsena i Damiana Lewisa.

S obzirom na vrlo obećavajuću glumačku ekipu, mnogi s nestrpljenjem očekuju film koji bi u kina trebao stići tek idućeg ljeta, a sada je Leonardo DiCaprio pružio prvi uvid na set. Na fotografiji pozira uz Brada Pitta, a obojica su odjeveni u duhu šezdesetih prošlog stoljeća, kada se radnja i odvija.

Tarantino je film opisao kao "priču koja se odvija 1969., u Los Angelesu, na vrhuncu hipijevskog Hollywooda. Glavni likovi su Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda vestern serija i njegov dugogodišnji dvojnik sa seta Cliff Booth (Brad Pitt). Obojica pokušavaju uspjeti u Hollywoodu koji ih više ne prepoznaje, ali Rick ima jako poznatu susjedu – glumicu Sharon Tate (Margot Robbie) koju su 1969. godine ubili članovi zloglasnog kulta 'Obitelj' koji je vodio Charles Manson".

Premijera filma najavljena je upravo na 50. godišnjicu njezine smrti i strašnog zločina, a radi se o ukupno devetom Tarantinovom filmu te prvom otkako je 2015. godine izašao njegov film "The Hateful Eight". Njegov najnoviji uradak izaziva još veću pozornost jer redatelj već neko vrijeme govori da će se umiroviti nakon 10 filmova pa mnogi smatraju kako će suradnja Pitt-DiCaprio biti njegov pretposljednji projekt.

Linker
18. travanj 2024 23:35