PROMO
PREPORUKA ZA IZLAZAK

Predstava za Valentinovo: Slavko Sobin i Petra Kurtela kao novopečeni bračni par u problemima

Upravo na Valentinovo bit će održana premijera predstave u kojoj Slavko Sobin i Petra Kurtela glume novopečeni bračni par koji se već našao u problemima.

Glumac Slavko Sobin i glumica Petra Kurtela ovo će Valentinovo provesti na poseban način: na premijeri kazališne predstave "Who the fu*k is Biba?" u kazalištu Luda kuća u kojoj igraju glavne uloge. Njih dvoje igraju novopečeni bračni par koji neplanirano završi kod bračnog savjetnika s upitnikom nad glavom što je toliko brzo moglo poći toliko krivo?

- Veza koja se raspada, a ni sami ne znamo zašto se raspada, to smo barem jednom u životu svi proživjeli. Veze se raspadnu jer ljudima u nekom trenutku postane previše naporno raditi na njima, a onda se godinu ili godinama kasnije pitaju što bi bilo da je bilo. – otkrio je Slavko Sobin iz vlastitog iskustva te dodao: "Najveća draž ove predstave je što se ne možemo ni sami dogovoriti igramo li komičnu dramu ili dramatičnu komediju, što zapravo znači da igramo život. Ja bih je najprije usporedio s romantičnim komedijama s kraja 90-ih. Prije nego što je humor bio prdac i psovka."

"Who the fuc*k is Biba? "govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju toliko problema da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i dugu listu svadbenih uzvanika.

Premijera predstave bit će održana 14. veljače u 20 sati u kazalištu Luda kuća!

PROMO

Linker
19. travanj 2024 21:15