MARKO LOPAC
Zagreb Beer Festival

Povratak na staru lokaciju: Vojko V, Matija Cvek i još 13 muzičkih imena na omiljenom pivskom festivalu

Stigao je svibanj, a s njim i najveći hrvatski open-air festival posvećen pivu i glazbi.

“Evo nas natrag “doma”, na staru lokaciju i na stari termin”, riječi su kojima su organizatori najavili ovogodišnje izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala posvećenog pivu i glazbi - Zagreb Beer Festivala. I upravo tako, Zagreb Beer Festival se u svom petom izdanju vraća na lokaciju odakle je sve krenulo, zagrebački Park dr. Franje Tuđmana, u dobro nam poznatom proljetnom terminu - od 19. do 22. svibnja.

Uz objavu datuma održavanja, otkrivena su i sva glazbena imena koja će stati na pozornicu ovogodišnjeg izdanja. Ukupno petnaest rock, pop i hip-hop imena kroz četiri će dana brinuti o vrhunskoj glazbenoj atmosferi na ‘zagrebačkom Tuđmancu’ - za neke će ovo biti povratak na Zagreb Beer Fest, dok će većina po prvi put stati na ovu festivalsku pozornicu.

image

Zagreb Beer Festival vraća se na staru lokaciju.

PROMO

Bogat glazbeni program

Ovogodišnji popis glazbenih imena čine domaće rock ikone Let 3, Kojoti i Hladno pivo, a svoj iščekivani koncertni povratak najavljuju i beskompromisni sinjski rockeri M.O.R.T. Hip-hop heroj Vojko V publiku je 2018. godine oduševio svojim nastupom na Zagreb Beer Festu, a ovog proljeća vraća se na festivalsku pozornicu. Na krilima uspjeha albuma prvijenca i nedavno osvojenih Porin nagrada, na festivalu će nastupiti i Matija Cvek, a plesnu pop atmosferu upotpunit će i omiljeni samozatajan electro-pop dvojac Nipplepeople.

Festival će pružiti priliku za predstavljanje uživo i novim generacijama, pa će tako na pozornicu festivala stati interesantna nova regionalna glazbena imena - Prazna lepinja, Podočnjaci, kris, tam i Deenoise. Publika će moći uživati i u provjerenim pop i rock klasicima koje će izvoditi Ljetno kino, ABBA Real Tribute Band i Ballbreakers (AC/DC Tribute).

Čitajte i: Najavljen bogat program za svibanj: Vesna Pisarović i Ida Prester nastupaju istog tjedna u zagrebačkom klubu

Besplatan ulaz

Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festivala, a događanje je postalo omiljena postaja svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe i pivskog osvježenja. Nakon što se prošlogodišnje izdanje festivala iznimno održalo u rujnu i na lokaciji pored Boćarskog doma, ovogodišnji peti po redu Zagreb Beer Festival vraća se na zagrebački Park dr. Franje Tuđmana.

Zagreb Beer Festival održat će se od 19. do 22. svibnja te posjetiteljima kroz četiri dana pružiti bogato gastro-glazbeno iskustvo, uz nastupe rock, pop i hip-hop glazbenih imena te bogatu ponudu od više od 180 vrsta piva. Ulaz na festival je besplatan, a organizator događanja je yem.

Linker
24. lipanj 2022 15:20