Profimedia, Album
MJESTO TIŠINE

Pogledajte novi trailer horor trilera u kojem jedan od omiljenih bračnih parova prvi put glumi zajedno

Do sada se nije znalo mnogo o horor trileru 'Mjesto tišine' osim činjenice da će u njemu glavne uloge igrati Emily Blunt i John Krasinski - bračni par koji je zbog ovog filma prekršio pravilo da ne radi zajedno.

Do sada se nije znalo mnogo o horor trileru 'Mjesto tišine' osim činjenice da će u njemu glavne uloge igrati Emily Blunt i John Krasinski - bračni par koji je zbog ovog filma prekršio pravilo da ne radi zajedno.

Još otkako je najavljen horor triler "Mjesto tišine" privlačio je pozornost prvenstveno zbog činjenice da će američki glumac John Krasinski i britanska glumica Emily Blunt prvi put glumiti jedan uz drugoga u svojoj desetogodišnjoj vezi. Ipak, sve do sada skrivali su se detalji o filmu: znalo se da likovi koje su supružnici utjelovili u filmu sa svojom djecom komuniciraju isključivo znakovnim jezikom, očigledno u strahu od nepoznate opasnosti koja reagira na bilo kakav zvuk.

Film, koji John Krasinski režira te je pisao scenarij sa Scottom Beckom i Bryanom Woodsom, sada je dobio svoj drugi trailer u kojem je otkriven malo veći dio priče - koja nije za one bojažljive. Trailer započinje s vijestima o uništenju diljem svijeta što upućuje na to da se radnja zbiva usred apokalipse, a Blunt jasno daje do znanja da je njoj i Krasinskom sada jedini zadatak zaštiti djecu. Obitelj teroriziraju nadnaravna bića koja nisu do kraja otkrivena: jedine naznake su monstruozne ruke koje se mogu vidjeti u pozadini i veliki tragovi kandži na zidu.

Iako su britanska glumica i američki glumac već deset godina u sretnoj vezi, tek će se sada prvi put zajedno pojaviti u filmu. John Krasinski je najpoznatiji po ulozi Jima Halperta u američkom serijalu "U uredu", dok Emily Blunt ima većinom filmske uloge iza sebe kao što su one u filmovima "Viktorija: Život mlade kraljice" i "Vrag nosi Pradu" te trenutačno snima film "Mary Poppins Returns". Par se vjenčao 2010. godine, nakon dvije godine veze te imaju dvije kćeri: Hazel i Violet.

Priča o obitelji koju teroriziraju nadnaravna bića u kina dolazi 5. travnja ove godine.

Linker
26. travanj 2024 08:12