Foto: John Pavlish / PR
PROLAZ HARMICA

Otvoren prvi austrijski Wurst Bar u Zagrebu

U samom srcu Zagreba, na Trgu bana Jelačića, prolaz Harmica postaje meka za austrijski street food.

Više nema potrebe da pohodite Beč u potrazi za slasnim delicijama. Beč je stigao u Zagreb. Otvoren je prvi i jedinstveni austrijski Wurst Bar. Po uzoru na najpoznatiju bečku gastro ponudu, od sada i u Zagrebu možete uživati u okusima najboljih mesnih delicija.

Foto: John Pavlish / PR

Sam prostor uređen je moderno i minimalistički, prostorom dominira crna boja. Zanimljiva grafička rješenja oslikana su na zidu što ga čini posebno zanimljivim. Tegle napunjene raznim povrćem poslužile su kao ukrasna dekoracija i detalj koji privlači poglede svih posjetitelja. Ianko uz pojam fast food vežemo „obična mjesta“ Wurst bar je dokaz da i takva mjesta mogu imati šarm i duh svjetskih metropola. Dizajn prostora potpisuje Kristijan Rendulić iz Arhikulture koji je ovom prostoru udahnuo suvremen izgled u kojem želite boraviti.

“Prostor je malih dimenzija pa je u interakciju uključen i prolaz otvaranjem reklamnih izloga i pretvaranjem istih u niše za konzumaciju. Zadržavanjem ljudi u prolazu dolazi do novih interakcija. Osim dobre organizacije, prostor je definiran jakim elementima polica sa puno zimnice (koja se ujedno i prodaje), kompaktnim radnim prostorom i tematskom grafikom.” – komentirao je Kristijan Rendulić.

Linker
19. travanj 2024 06:47