Šest sati glazbe

Objavljena satnica petog online koncerta u Magic Boxu: Je Veux, Natalie Dizdar i BETI premijerno nastupaju

Direktno iz HUB385 u subotu, 27. ožujka, koncert će biti u znaku premijernih nastupa uživo sjajnih ženskih vokala i etabliranih autorica koje se predstavljaju s novim projektima.

U općem pomanjkanju živih nastupa, za kojima toliko vapimo, peto izdanje online koncerta u Magic Boxu je idealna zamjena u obliku šest sati žive glazbe s kombinacijom različitih žanrova uz najzanimljivije autore domaće glazbene scene. Kvalitetu ovog jedinstvenog projekta nedavno je prepoznala i publika koja je svojim glasovima na nagradama Ambasador elektroničke glazbe, izabrala Magic Box za video serijal godine.

image
Magic Box
FOTOGRAFIJE: PROMO

Direktno iz HUB385 u subotu, 27. ožujka, koncert će biti u znaku premijernih nastupa uživo sjajnih ženskih vokala i etabliranih autorica koje se predstavljaju s novim projektima. Diskografsku 2020. godinu svakako je obilježila Željka Veverec s novim solo projektom Je Veux te hvaljenim i nagrađivanim debitantskim albumom “I Glow”. Njene iznimne vokalne sposobnosti, suvereno vladanje toplim soul glasom u svakoj pjesmi imat ćemo priliku prvi put čuti uživo upravo na Magic Boxu.

Čitajte i: Je Veux i njen ‘I Glow‘ od sada na CD-u: Album domaće pjevačice koji je pomeo sve nagrade donosi još jedan hit

Još jedan sjajan vokal domaće scene i etablirana glazbenica Natali Dizdar predstavlja na Magic Boxu novi projekt BETI iza kojeg stoje ona i članovi grupe Mayales.

image
BETI
PROMO

Neobičnu kombinaciju tajlandskog funka, afro-funka, anatolijskog (turskog) rocka 70-ih i kambodžanskog psycho rocka 60-ih donosi hvaljeni bend nemanja.

image
nemanja
PROMO

Čitajte i: Natali Dizdar preselila: ‘Trenutno nije najbolje mjesto za život, ali napravila sam ono što sam htjela‘

Etablirani zagrebački house i techno DJ Jan Kinčl za ovaj live nastup na klavijaturama se pridružuje Sam Mahoney aka. Ishafaq.

image
Jan Kinčl
PROMO

Malo žestine donose sinove teškog rock zvuka sastav Stonebride koje nemamo priliku često gledati na domaćem terenu.

image
Stonebride bend
PROMO

Čitajte i: Objavljen je ‘Healing Sounds‘, dobrotvorni kompilacijski album domaće elektroničke scene za žrtve potresa

Samozatajan i karizmatičan, možda i najbolje čuvana "tajna“ domaće scene na Magic Box stiže i Mark Mrakovčić. I ovaj put voditeljsku palicu preuzimaju Ida Prester i Goran Pirš, koji su donijeli pravo osvježenje u zadnjem izdanju.

image
Mark Mrakovčić
PROMO

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice, Facebook stranice Radija 808, Radio 808 youtube kanala, Pozitivan ritam Facebook stranice, PDV Facebook stranice i PDV YT kanala, Pločnik Facebook stranice i Pločnik YT kanala te drugih partnerskih stranica i kanala.

Čitajte i: Koncert koji se ne propušta: Natali Dizdar predstavlja svoj novi projekt, uz još mnoštvo probranih umjetnika

Satnica

  • 18:10 Stonebride
  • 19:10 Mark Mrakovčić
  • 19:55 nemanja
  • 20:55 BETI
  • 21:30 Je Veux
  • 22:20 Jan Kinčl live feat. Ishfaq

Online koncert moguće je pratiti na ovom linku.

image
Ida Prester i ovog puta vodi program.
PROMO

PDV u Magic Boxu

Tim PDV-a će ponovno biti na mjestu događaja sa štandom gdje će provesti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće, izdanja zastupljenih izvođača uz poziv publici i zainteresiranima za potporu.

image
Pločnik bar
PROMO

Pločnik se brine da ne ostanete žedni za vrijeme koncerta

Kako bi online koncertno iskustvo Magic Boxa učinili bliže onom stvarnom, pobrinuo se Pločnik, službeni opskrbljivač pića za vrijeme koncerta. Pripremite zalihu najdraže tekućine iz ponude našeg bara već danas ili za vrijeme koncerta i to putem naše dostave, koja pokriva cijeli Zagreb.

Linker
16. travanj 2024 23:01