Detalji se čuvaju u tajnosti

Novo iznenađenje: Dua Lipa pridružuje se glumačkoj ekipi iščekivanog Barbie filma

Nakon što je nedavno debitirala pred filmskim kamerama, glazbenica će se okušati u još jednom projektu, a čini se kako je ovo samo početak njezine hollywoodske karijere.

Čini se kako ćemo i glazbenicu Dua Lipu vidjeti u nekoj novoj ulozi, i to pravoj pravcatoj - u Barbie filmu. Naime, glazbenica će u iščekivanom ostvarenju imati veću ulogu, a pridružit će se glumcima Margot Robbie, Ryanu Goslingu, Willu Ferrellu i Saoirse Ronan, nakon što je ove godine debitirala u špijunskom trileru Argylle.

Informacija je potvrđena nakon što su počele kružiti glasine o tome da Margot Robbie neće biti jedina Barbie u projektu koji se snima u Velikoj Britaniji.

image

Margot Robbie neće biti jedina Barbie u projektu.

SPLASH/PROFIMEDIA

Izvor je za The Sun rekao: "Dua odlično radi kada je riječ o glazbi, ali i filmovima. Doista je impresionirala u filmu Argylle, a po Hollywoodu se ubrzo počelo pričati kako je jako dobra glumica" te dodao kako je očekuje blistava filmska karijera.

Čitajte i: Kao stvorena za ulogu najpoznatije lutke! Margot Robbie izgleda poput prave Barbike

image

Dua Lipa, čini se, nije samo odlična glazbenica, već i glumica.

JULIEN DE ROSA/AFP/PROFIMEDIA

Iz Warner Brosa su nedavno objavili kako film izlazi na ljeto 2023. godine a doznalo se i kako Gosling nije jedini Ken u filmu, već će mu se pridružiti Simu Liu i Ncuti Gatwa.

Režiju filma potpisuje Greta Gerwig, a scenarij Noah Baumbach, ali svi detalji koji se tiču radnje se čuvaju u tajnosti. Ipak, šuška se kako unutar priče postoji meta aspekt te kako Ferrell tumači ulogu glavnog direktora tvrtke Mattel.

Linker
25. travanj 2024 17:00