objavljena najava

Netflix potvrdio: Stiže druga sezona njihove najgledanije serije ikad

"Trebalo je punih 12 godina da oživi prva sezona Squid Gamea prošle godine. No, trebalo je samo 12 dana da Squid Game postane najpopularnija Netflixova serija ikada", rekao je kreator serije.

Netflix je potvrdio da stiže druga sezona serije Squid Game. Na društvenim mrežama objavljene su najave nastavka serije koja je u svega 12 dana postala najpopularnija Netflixova serija ikada.

U najavi se pojavljuje lice zastrašujuće lutke iz prve sezone, a u zjenici oka joj piše broj dva.

"Crveno svjetlo... ZELENO SVJETLO!", stoji pored vizuala.

Kreator serije Hwang Dong-hyuk prošlog je mjeseca u intervjuu za Vanity Fair rekao da će izaći druga sezona serije. Netflix je podijelio i najavu Dong-Hyuka: "Dolazi potpuno nova runda".

Čitajte i: Tko je glumica iz serije ‘Squid Game‘ o kojoj priča cijeli svijet? Ovo joj je prva uloga, a velika je faca u manekenskom svijetu

"Trebalo je punih 12 godina da oživi prva sezona Squid Gamea prošle godine. No, trebalo je samo 12 dana da Squid Game postane najpopularnija Netflixova serija ikada", dodao je.

"Kao scenarist, redatelj i producent želim se zahvaliti našim obožavateljima diljem svijeta. Hvala vam što gledate i volite našu seriju", zaključio je.

Otkrio je i nekoliko ključnih podataka o novoj sezoni.

"Sada se Gi-hun vraća. Vraća se predvodnik. Čovjek u odijelu s ddakjijem mogao bi se vratiti", najavio je.

Lutka ubojica će pak u drugoj sezoni imati "dečka". Svoje obraćanje završio je pozivom obožavateljima serije da im se pridruže u "potpuno novom krugu".

Squid Game je fokusiran na natjecanje 456 ljudi koji su u dugovima do grla, a jedini način da se iz njih izvuku je sudjelovanje u ubojitoj verziji dječjih igara. Uloge u prvoj sezoni igrali su Lee Jung-jae, HoYeon Jung i Wi Ha-joon.

Čitajte i: Svi pričaju o seriji ‘Squid Game‘! Nasilje, smrtonosne igre i očajni likovi formula su za ‘binge watching‘

Kritičari su seriju nahvalili, ističući ponajviše izvedbu glumačke ekipe. O Yeong-su, koji je utjelovio starca, osvojio je Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu. Seriju je obožavala i publika pa je Squid Game postao Netflixova najgledanija serija odmah nakon premijere.

Linker
19. travanj 2024 21:29