nova serija

Neprepoznatljivi su! Nakon deset godina braka, slavni glumački par prvi put zajedno pred kamerama

Jessica Biel ostala je bez teksta kada je na snimanju serije ‘Candy‘ u kojoj igra glavnu ulogu, ugledala supruga Justina Timberlakea koji joj je tek tada rekao da će zajedno glumiti i da se pripremi za zajedničke scene.

Iako su u braku deset godina, imaju dvoje djece i dijele istu profesiju, glumica Jessica Biel (40) i glumac i glazbenik Justin Timberlake (41) tek su ovih dana prvi puta zajedno stali pred kamere. Radi se o mini seriji ''Candy'', temeljenoj na istinitom događaju o naizgled običnoj i skromnoj domaćici Candy Montgomery iz malog grada u Teksasu koja je 1980. šokirala javnost počinivši monstruozno ubojstvo. Naoko idealan život vjerne supruge i majke začinila je ljubavničkom aferom koja je završila neočekivanom tragedijom.

Jessica Biel u seriji glumi okrutnu domaćicu dok se njezin suprug Justin Timberlake pojavljuje u ulozi policijskog istražitelja. Fotografije sa seta serije, koja se počela emitirati 9. maja na platformi Hulu, par je objavio na svojim društvenim mrežama, a filmska maska učinila ih je neprepoznatljivima. Timberlake se našalio da su na njemu trbuščić i kosa umjetni dok su brkovi i bradica ipak pravi, a oboje nisu krili sreću zbog prve suradnje.

image

Jessica Biel kao okrutna domaćica Candy

HULU/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Gotovo neprepoznatljiva: Jedna od najljepših glumica pokazala svoju mračnu stranu

Scenarij za seriju od pet epizoda napisao je Robin Veith koji je tri puta bio nominiran za nagradu Emmy, a redatelj je Michael Uppendahel koji se proslavio serijama ''Američka horor priča'', ''Momci s Medisona'' i ''Živi mrtvaci''.

Glumica je u serijalu i jedna od izvršnih producentica no otkrila je da se njezin suprug obratio drugom koproducentu Michelleu Purpleu sa željom da bi igrao u seriji.

''Iskovali su taj plan meni iza leđa. Ja o njegovom pojavljivanju u seriji nisam imala pojma. Kada se pojavio na snimanju mislila sam da se šali. No kada su ga počeli sređivati za ulogu pomoćnika šerifa s perikom i umetkom za trbuščić, shvatila sam da nije šala. Bilo je to odlično iznenađenje'', kazala je glumica koja se malo pribojavala kako će se odvijati njihova prva suradnja pred kamerama.

''Iznenađujuće, kada je bio uz mene osjećala sam potpuni mir, a ne tremu kako sam se pribojavala. Dao mi je slobodu, prostor za improvizaciju u čemu je on bolji od mene, bez suvišnih komentara i pustio me da radim kako mislim da je najbolje. Odlično iskustvo.''

Linker
19. travanj 2024 22:48