POP-UP MARKET

Ne znamo jesu li nam draže naušnice ili preslatke šalice: Marinski Heartmades stiže u Zagreb sa super zimskom kolekcijom

Traganje za idealnim darom za najbliže, osobito ako želite pokloniti nešto originalno i jedinstveno, olakšat će vam božićno izdanje Kištre na kojem će se naći i noviteti iz radionice Marine Marinski i njezinog brenda Marinski Heartmades.

Bogata ponuda Adventa u Zagrebu postat će još bogatija zahvaljujući pop-up marketu Kištra koji će se održati 14. prosinca u teatru Tirena, a na koji stiže i Marina Marinski sa svojim brendom Marinski Heartmades, jednim od najpoznatijih hrvatskih brendova keramike. Na božićnom izdanju Kištre tako ćete od 10 do 18 sati moći birati među brojnim jedinstvenim komadima koji su idealni ako tražite uistinu poseban dar, kakve kod Marine stvarno možete pronaći.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Riječka dizajnerica sa sobom u Zagreb donosi i brojne novitete od kojih je posebno izdvojila šalice za espresso od kamenine te naušnice. Na pop-up marketu dizajnericu možete i upoznati, a komade iz njezine radionice možete kupiti po promotivnim cijenama.

/ Marinski Heartmades

Linker
18. travanj 2024 10:01