Getty Images
KONCERT U TVORNICI

Natalie Imbruglia dolazi u Zagreb u sklopu akustične turneje

Poznata australska pjevačica Natalie Imbruglia dolazi u Zagreb, nastupit će 3. svibnja u Tvornici kulture u sklopu svoje akustične turneje.

Uz to što je glazbenica, Natalie Imbruglia poznata je kao glumica i manekenka. Ranih devedesetih glumila je u australskoj sapunici "Neighbours", a nakon što je serijal prestao s emitiranjem, započela je glazbenu karijeru.

Svjetsku je popularnost stekla 1997. godine obradom pjesme "Torn" američkog benda Ednaswap. U njezinoj je izvedbi „Torn“ postao ogroman hit, single je prodan u milijunima primjeraka, poharao je svjetske glazbene ljestvice, a u Australiji je 2011. postao pjesma koja je najviše puta puštena na radiju uopće pa je se i danas na australskim radio-postajama pušta 75 puta na dan.

Njezin posljednji, peti album "Male" objavljen je u srpnju 2015. godine, a na njemu su obrade pjesama koje originalno izvode muški izvođači. To je njezin prvi album u šest godina, ali u međuvremenu je ostvarila niz filmskih i televizijskih uloga. Kako bi promovirala album krenula je na svjetsku akustičnu turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim, a stoje 170 za parter i 280 kuna za VIP sjedenje.

Linker
15. travanj 2024 01:39