LUKA DUBROJA
‘FIESTA LATINA‘

Napeti nastupi u Plesu sa zvijezdama: U drugoj emisiji očekuje nas prva eliminacija

Trinaest parova naporno i predano priprema svoj drugi nastup u showu ‘Ples sa zvijezdama‘, a uzbuđenje će biti zasigurno i veće jer će ove nedjelje prvi plesni par napustiti daljnje natjecanje.

Domenica i Alan, Pedro i Valentina, Vlatka i Mateo, Asim i Nika, Filip i Paula, Lucija i Marko, Marko i Gabriela, Jelena i Marko, Bojana i Gordan, Sandi i Helena, Ivana i Ivan, Matija i Helena te Albina i Mario probili su led prvom emisijom i sada još spremniji iščekuju drugu emisiju uživo.

image

Ove nedjelje svi nastupi i cijela večer bit će prožeti latino ritmom i tematikom

LUKA DUBROJA

Ove nedjelje očekuje nas prava ''fiesta latina'', što znači da će svi nastupi i cijela večer biti prožeti latino ritmom i tematikom. Po prvi puta ćemo u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjeti i nove plesne stilove poput salse, mambe i bachate, a tko će koji ples otplesati saznat ćemo tek u emisiji. Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku, a o kojem se paru radi i kako će se snaći, saznat ćemo ove nedjelje.

Cijela večer će biti prožeta ritmovima i plesnim stilovima koji odišu strašću, senzualnošću, temperamentom i karakterom, a u drugoj emisiji gledatelji, osim što će uživati u sjajnoj glazbi, plesu i latino atmosferi, imati priliku i glasovima podržati svoje favorite.

Čitajte i: Igor Mešin o nastupu: ‘Prije emisije sam popio tabletu koja je imala zeznute nuspojave‘

Gledatelji Nove TV tako imaju važnu ulogu ove nedjelje jer će svom omiljenom paru moći osigurati odlazak u sljedeću epizodu i daljnje natjecanje. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasati će moći i putem DNEVNIK.hr aplikacije.

image

Jedan par će zaplesati i bečki valcer na latino tematiku

LUKA DUBROJA

Marko, Larisa, Franka i Igor će osim davanja komentara i ocjena tijekom prijenosa uživo, imati i mogućnosti spasiti jedan plesni par od eliminacija. Žiri će pomno pratiti svaki ples te pratiti napredak parova iz emisije u emisiju.

Čitajte i: Žiri plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

Kostimi puni resa i šljokica, raskošne frizure, kandidati puni brzog ritma, fantastičan latino zvuk i strastvena atmosfera očekuju nas ove nedjelje na plesnom podiju najzabavnijeg plesnog showa.

Tko će po posljednji put obuti plesne cipele i prvi napustiti show ''Ples sa zvijezdama'', saznat ćemo uskoro u još jednom uzbudljivom i veselom zabavnom izdanju hit showa ''Ples sa zvijezdama'' na Novoj TV.

Linker
24. lipanj 2022 21:41