FINALE PLANETARNOG HITA

‘Najveća svjetska pljačka bliži se kraju‘: Nikad napetiji trailer posljednjih epizoda ‘La Casa de Papel‘

Suza, obećanja, emocija i pucnjave ne nedostaje u traileru koji je mnoge obožavatelje rastužio budući da se radi o posljednjim scenama planetarnog Netflixovog hita.

Netflixov hit španjolske produkcije - Money Heist, odnosno La Casa de Papel za točno mjesec dana očekuje posljednjih pet epizoda, a danas je izašao i trailer za drugi dio napete pete sezone serije koja je tijekom pandemije stekla planetarnu popularnost.

Prvi dio pete sezone dostupan je od početka rujna, a označio je apsolutni kraj svega na što smo do tada navikli, dok je finale prvog dijela označila smrt Tokyje, jedne od glavnih protagonistica u seriji koja pogine u pljački, čime se dodatno stvorila napetost u iščekivanju zadnjih epizoda.

Mali uvid u ono što vas očekuje u drugom dijelu sezone koja na Netflixu izlazi 3. prosinca, pogledajte u službenom traileru!

Najveća svjetska pljačka bliži se kraju

"Najveća svjetska pljačka bliži se kraju", objavljeno je na službenom profilu serije uz trailer koji započinje scenom u kojoj se Profesor pojavljuje ispred banke gdje se nalazi njegov tim. Suza, obećanja, emocija i pucnjave ne nedostaje tijekom jednoipol minutnog trailera.

Čitajte i: Tehnološka kompanija svim zaposlenicima dala slobodan dan zbog izlaska nove sezone serije ‘La casa De Papel‘

image

Drugi dio serije izlazi 3. prosinca.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Bit će to epski i tužan kraj da će biti upisan u povijest", "Ovo je toliko tužno", "Ne mogu prestati plakati" - samo su neki od komentara obožavatelja serije kojih je dovoljno da je pri izlasku pete sezone indijska tehnološka tvrtka Verve Logic sa sjedištem u gradu Jaipuru svim zaposlenicima trećeg rujna dala slobodan dan nazvavši ga "Netflix and chill" danom.

Čitajte i: Naš glumac iz serije ‘La Casa de Papel‘ diže uzbuđenje povodom izlaska novih nastavaka: ‘Još četiri tjedna kume!‘

"Znamo da su ponekad trenuci opuštanja možda i najučinkovitija 'tableta' za podizanje energije na poslu", napisao je tada izvršni direktor tvrtke Abhishek Jain u pismu svojim zaposlenicima opravdavši odluku mišljenjem da će koncentracija na poslu taj dan biti minimalna ili će pak mnogi javiti kako su bolesni te ionako neće doći na posao, a sve kako bi među prvima pogledali novu sezonu dramatične serije.

Hoće li se i za posljednje epizode uzimati "Netflix and chill" dan, tek je pred nama, no nijednom obožavatelju zasigurno neće biti svejedno!

Linker
14. travanj 2024 16:45