uskoro na netflixu

Najava druge sezone ‘Emily in Paris‘ napokon je tu! Otkrivamo što možemo očekivati od vrckaste Amerikanke

Godinu dana nakon prikazivanja prve, izašla je kratka najava druge sezone popularne serije "Emily in Paris", koju - unatoč kontroverznim komentarima koji prate seriju - s nestrpljenjem iščekuju mnogi obožavatelji.

Seriju "Emily in Paris", koja je s prikazivanjem krenula na jesen prošle godine na streaming platformi Netflix, odmah je pratila velika gledanost i popularnost radi francuskog štiha, šarenih modnih kombinacija i zanimljivih karaktera likova.

Marketinška stručnjakinja Emily Cooper (Lily Collins), glavna junakinja ovog serijala, odlazi u Pariz radi posla, a tamo pronalazi nova prijateljstva i ljubavi, te krene preispitivati svoj striktno američki pogled na svijet.

Nova sezona, koju možemo gledati od 22. prosinca na Netflixu, ispunjena je i novim slikovitim mjestima juga Francuske, novim likovima, novim zapletima, ali i starom stalnom postavom serije.

image
U drugoj sezoni gledat ćemo staru postavu, ali i neka nova lica.
CAROLE BETHUEL/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U najavi možemo vidjeti Emily kako uživa na odmoru, a priključile su joj se i prijateljice Mindy Chen (Ashley Park) i Camille (Camille Razat). Odmor naravno ne uključuje samo izležavanje pored bazena već i raskošne zabave u villama i na brodovima, te popratne zabavne modne kombinacije koje su samo jedan od razloga zašto se veselimo novoj sezoni.

Čitajte i: Spremaju se nove epizode 'Emily u Parizu': Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije koja je podijelila mišljenja

Lucas Bravo, koji je u seriji u ulozi Gabriela, kuhara i ljubavnog interesa Emily i Camille, spomenuo je u jednom od intervjua kako postoji mogućnost i 'queer' momenta za glavnu junakinju. Također se načulo kako ćemo u drugoj sezoni upoznati Emily na dubljoj razini, uz kratka putovanja u njezinu prošlost i djetinjstvo.

image
Lucas Bravo opet je u ulozi Gabriela.
STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bravo je također potvrdio kako će Emily biti više obzirna na kulturu u kojoj se nalazi: "Postat će član zajednice, više neće biti toliko izraženo da je došla iz Amerike", najavio je.

Osim stare postave, možemo se veseliti upoznati nova lica popularne serije. Netflix je službeno objavio novitete na svojem Twitteru: Jeremy O.Harris glumit će legendarnog modnog dizajnera, Lucien Laviscount bit će u ulozi Britanca koji iz prve ne sjeda Emily, te se Arnaud Binard pridružuje postavi kao vlasnik kluba u St. Tropezu.

Linker
19. travanj 2024 15:39