TELEVIZIJSKO PROLJEĆE

Na male ekrane stigli skandali s britanskog dvora, priča o Lauri Pausini i novo Ledeno doba

Donosimo pregled najboljih filmova i serijala čije prikazivanje započinje u travnju na streaming platformama Netflix, Amazon Prime, Hulu i Disney+

Better Nate Than Ever

Glazbena komedija Tima Federlea o tinejdžeru Nateu koji sanja o karijeri na Broadwayju i s najboljim prijateljem Libbyjem kreće u avanturu po New Yorku. (Disney+)


Ozark

Novi nastavci četvrte sezone popularnog kriminalističkog serijala čiji su kreatori Bill Dubuque i Mark Williams. Glavne uloge igraju Jason Bateman i Laura Linney. Oni su u serijalu supružnici Marty i Wendy Byrde, bračni par koji seli svoju obitelj na jezero Ozarks radi pranja novca. (Netflix)


Hardy Boys

Tinejdžerski serijal s Rohanom Campbellom i Alexanderom Elliotom u glavnim ulogama donosi detektivsku priču o mladićima koji istražuju misteriozni nestanak školskog prijatelja. (Hulu)


Heartstopper

Britanski tinejdžerski serijal o odrastanju nadahnjujuća je LGBTQ+ drama o prijateljstvu i ljubavi, a snimljena je prema romanu Alice Oseman. (Netflix)


Ice Age: Scrat Tales

Animirani serijal u šest nastavaka donosi priču o usponima i padovima roditeljstva s popularnim likovima iz Disneyjeva hit filma 'Ledeno doba'. (Disney+)


Laura Pausini - Pleased to Meet You

Glumački debut talijanske pjevačke zvijezde u filmskoj priči nadahnutoj njezinim životom. Obavezno filmsko štivo za obožavatelje Laure Pausini. (Amazon Prime)


Along for the Ride

Filmska priča adaptacija je hit romana Sarah Dessen o mladoj ženi koja s očevom novom obitelji provodi ljeto s Belmontom Camelijem, Samijom Finnerty, Kate Bosworth i Andie MacDowell u glavnim ulogama. (Netflix)


Russian Doll

Druga sezona serijala s Natashom Lyonne u glavnoj ulozi. Ona je programerka računalnih igara Nadia Vulvokov koja neprestano proživljava jedan te isti dan svog 36. rođendana. (Netflix)


Hard Cell

Komični serijal snimljen u maniri dokumentarca čija se radnja odigrava u ženskom krilu zatvora u kojem glavna glumica Catherine Tate igra razne likove. (Netflix)


Grace and Frankie

Sedma sezona popularnog komičnog serijala s Lily Tomlin i Jane Fonda u naslovnim ulogama o neobičnom ženskom prijateljstvu. Grace i Frankie morale su započeti nove živote nakon što su ih njihovi bračni partneri napustili jer su se zaljubili jedan u drugog. (Netflix)


A Very British Scandal

Serijal prati priču o jednom od najburnijih i najskandaloznijih razvoda dvadesetog stoljeća Vojvode i Vojvotkinje od Argylla. Veću buru u Velikoj Britaniji podigla je samo abdikacija Edwarda VIII., koji se trona odrekao zbog ljubav. (Amazon Prime)


Anatomy of a Scandal

Sudska drama s elemetnima psihološkog trilera prati likove iz britanskog visokog društva umiješanog u skandal velikih razmjera. (Netflix)


Polar Bear

Dokumentarni film koji prati svakodnevicu majke i mladunčeta polarnih grabežljivaca čija je naratorica Catherine Keener, glumica koja se može pohvaliti s dvije nominacije za Oscara. (Disney+)


Bang Bang Baby

Radnja serijala odigrava se 80-ih godina u talijanskom Milanu, a prati priču o odrastanju tinejdžerice Alice koja otkriva da je njezin navodno pokojni otac ustvari živi vođa kriminalne organizacije. (Amazon Prime)

Linker
20. travanj 2024 02:46