PREPORUKA

Kristina Burja otkrila nam je što čita i sluša te koji film morate obvezno pogledati

Ljetni dani idealno su vrijeme za odličnu knjigu ili fenomenalan film. Dizajnerica Kristina Burja otkrila nam je što je nju oduševilo u posljednje vrijeme.

Dizajnerica Kristina Burja pionirka je održive mode koja već sedam godina predstavlja kolekcije diljem svijeta. U Milanu je nedavno snimila aktualnu kolekciju 'Dare to wear' te predstavila novu liniju IKona, koja je nastala u suradnji s Marijanom Batinić i stilisticom Ivom Gradišer. Trenutačno priprema reviju koju će održati u sklopu festivala Opera Selecta u Trogiru, na kojem nastupaju izvođači klasične glazbe iz cijelog svijeta

Knjiga

Peter Wohlleben u knjizi 'Tajni život drveća' otkriva nam nevjerojatne tajne poput one da drveće ima pamćenje, razmjenjuje poruke, osjeća bol i čak dobiva opekotine od sunca te bore. Ovo je jedna od onih knjiga koja nas promijeni kao osobe, podsjećajući nas kako je sve oko nas čarolija, koju, nažalost, uzimamo zdravo za gotovo i zbog užurbanog načina života uopće ne primjećujemo.

Glazba

Sretna sam što sam okružena muzikalnim ljudima. Imam privilegiju da često čujem nove pjesme svojih prijateljica prije nego što budu objavljene. U mojem showroomu trenutačno se vrti Indirin novi singl 'Žena od titana' koji je postao himna mnogih žena. Ujutro volim slušati Frankine pjesme, a najdraža mi je 'Sanjam'.

Film

Već me dugo neki film nije oduševio kao 'Toma'. Plakala sam cijelo vrijeme dok sam ga gledala. Mislim da je svojom porukom ljudskosti i velikog srca, najvećim vrijednostima koje čovjek može dati drugima i ostaviti iza sebe, ostavio dubok dojam ne samo na nas već i na mlađe generacije.

Linker
18. travanj 2024 05:21