Promo
Počastite se

Jesensko izdanje Split Spring festivala donosi odličnu hranu najboljih splitskih ugostitelja

Iskoristite vikend za punjenje baterija uz ukusne zalogaje - od brudeta s kozicama do komiške pogače.

U splitskom Đardinu od prošlog petka održava se jesensko izdanje Split Spring festivala. Splićani i turisti koji još uvijek uživaju na našoj obali pohrlili su u Đardin i uživali u predivnoj atmosferi, odličnoj spizi, piću i zabavi.

Ovdje preko dana možete uživati u piknik zoni i zavaliti se na ležaljke i dekice, u zoni za čitanje možete uživati u super popularnim književnim naslovima, možete se slikati u kreativnim foto kutcima, a oni najmanji mogu se igrati u djelu parka osmišljenom za djecu.

Promo
Povedite bolju polovicu i počastite se nekim dobrim zalogajem.

S obzirom da su na "ulicu" izašli neki od ponajboljih splitskih ugostitelja poput Artičoka, Šuga, MazzgoonXNoora, Mista, Maka Maka, Kabineta, Maestro by Biberona, Biberon sushija, Fabriquea te gostiju iz Varaždina - American bar Dollara, hrana koja se može probati na festivalu zaista je spektakularna.

Tako u Artičoku možete probati razne varijante posebnih sendviča poput glazirane juneće koljenice s majonezom s ružmarinom i ukiseljenom kapulom ili uživati u gyozama u Biberon Sushiju.

Promo
Najmlađi se mogu igrati u dijelu parka osmišljenom za djecu.

Ono što je posebno zanimljivo je da su se splitski ugostitelji odmakli od klasične i uobičajene street food ponude na festivalima i ponudili nešto drugačije te pokazali da je street food puno više od burgera.

Split Spring, September edition traje do kraja tjedna i ukoliko ste u blizini ili vas put nanese u Split definitivno ga ne smijete propustiti! Radno vrijeme je preko tjedna od 12 do 23h te petkom i subotom do ponoć.

Čitajte i:

'It-mjesto' za fini zalogaj dobilo novo ruho i novi meni: Good Food u jesen ulazi spreman

Room 100 najavljuje Festival neobičnih obitelji u Domu mladih Split

Ipak nije kraj! Art park ostaje na Ribnjaku još neko vrijeme, pogledajte što se nudi

Linker
17. travanj 2024 00:57