Veliki povratak!

Jači nego ikad: Hrvatska pjevačica nakon šest godina vratila se u Tešku industriju

Uoči svoje pedesete obljetnice postojanja Teška industrija mnogima omiljeni cover sastav ponovno se okuplja, a spremaju i album.

Kako doznajemo od frontmena i basiste benda Ivice Propadala, Teška industrija se na pragu svoje pedesete obljetnice okuplja u već provjerenom postavu, čiji je vokal bivša/buduća pjevačica Lea Mijatović.

“Na obostrano zadovoljstvo vratila sam se u bend, dečkima koji su mi usadili senzibilitet i ljubav prema rock and roll-u. Osjećam da smo sad još zreliji, iskusniji i jači nego ikad”, govori Lea koji je bend napustila 2016.

image

Teška industrija

PROMO

“Krajem godine ulazimo u studio i pripremamo album koji treba izaći 2023. godine, kada obilježavamo naših prvih 50 godina”, kroz smijeh nam je rekao Ivica Propadalo.

image

Teška industrija

PROMO

Nakon Seida Memića Vajte bilo je hrabro uzeti ženskog izvođača I napraviti zaokret u bendu. Lea Mijatović je svojim vokalom to opravdala i snimili smo tri albuma: Nazovi album pravim imenom, Bili smo raja i Selfi.

image

Teška industrija

PROMO

Čitajte i: Spoj prirode i glazbe: Bogat program novog festivala u idiličnoj šumi kraj Slunja

U pripremi je novi singl koji će izaći na jesen, nakon već dogovorenih ljetnih nastupa, koje njihova mnogobrojna publika željno iščekuje. Gitarist, aranžer i kompozitor benda Vedad Hadžiavdić, tvorac mnogobrojnih hitova poput Sjenka, Majske kiše, Šta ti je život… album Bili smo raja je aranžirao i “obukao u novo ruho” te mnogobrojnim poznatim hitovima poput U meni jesen je, Nije htjela, A i ti me iznevjeri…. ušao u srce šireg djela publike, te su sa tim albumom osvojili Grand prix za album s najboljim obradama u regiji.

Linker
06. ožujak 2024 00:47