Pun pogodak

Izmamite mu osmijeh na lice: I njemu treba mali dokaz ljubavi, a ovi prijedlozi će ga oduševiti

Pronalazak idealnog dara za voljenog frajera nikada nije lak, a posebno kada je u pitanju Dan zaljubljenih koji zahtijeva izraženu kreativnost. Donosimo nekoliko rješenja koja će se svidjeti i najzahtjevnijim muškarcima.

Pronaći idealan dar za muškarca jedna je od onih stvari koje doista izazivaju glavobolje. Bilo da se radi o rođendanu, blagdanu ili Valentinovu, često se čini kako je nemoguće pronaći doista efektan i koristan poklon koji će našeg partnera doista oduševiti. No, s nekoliko ultimativnih stvari teško je pogriješiti, a u nastavku donosimo popis darova kojima vaša voljena osoba neće biti samo iznenađena, već će ih doista koristiti, s vama u svojim mislima.

Čitajte i: Donje rublje koje će istaknuti vašu osobnost: Posvetimo Valentinovo prihvaćanju vlastitog tijela

  • Miris kamina i ljubavi

Dobar parfem oduševit će i one najzahtjevnije, no prilikom kupnje mirisa na umu valja imati poruku koju on nosi. Za prigodu Dana zaljubljenih idealan je odabir miris REPLICA By the Fireplace pariškog brenda Maison Margiela. Riječ je o jednom od najpopularnijih mirisa diljem svijeta koji podsjeća na umirujuće zimske dane koji odišu toplinom kamina i kestenom, kao i toplom intimom koju dijelite samo vas dvoje. Toaletna voda je dostupna u parfumerijama Douglas, a košta 785 kuna.

image

Riječ je o jednom od najpopularnijih mirisa diljem svijeta.

DOUGLAS
  • Ogrnut ljubavlju

Vrijeme koje provodimo sa svojim partnerima upravo je idealno kada uključuje toplinu i udobnost, pa zašto mu ne pokloniti upravo to? Mekanim kućnim ogrtačem pružit ćete mu opuštanje nakon radnog dana koje podsjeća baš na one trenutke koje provodite zajedno. Nama je zapeo za oko ovaj pamučni ogrtač brenda SILKSILK, a možete ga pronaći na Zalandu za 449 kuna.

image

Nama je zapeo za oko ovaj pamučni ogrtač brenda SILKSILK.

ZALANDO
  • Markantnost ususret proljeću

Podarite svome partneru dašak markantnosti koju će mu osigurati dobre sunčane naočale koje će vaš odabranik zasigurno nositi. Ne zaboravite i kako nam dolazi proljeće, a upravo to je idealno vrijeme za ovakav dar. Nama se posebno svidio ovaj model brenda Hugo Boss koje su za svega 540 kuna dostupne u Ghetaldusu.

image

Sunčane naočale su idealan poklon za svakoga.

GHETALDUS

Čitajte i: Donje rublje koje će istaknuti vašu osobnost: Posvetimo Valentinovo prihvaćanju vlastitog tijela

  • Novčanik koji stane u svaki džep

Jedan od darova s kojima je nemoguće pogriješiti svakako je kvalitetan kožni novčanik, a valja imati na umu da ne bude prevelik kako bi stao u svaki džep. Mi smo odabrali ovaj poznatog brenda Tiger of Sweden čiju eleganciju obožavaju muškarci diljem svijeta. Možete ga naručiti putem Zalanda za 517 kuna, a vaš će partner sigurno biti presretan.

image

Jedan od darova s kojima je nemoguće pogriješiti svakako je kvalitetan kožni novčanik.

ZALANDO
  • U udobnosti doma

Postoji li bolji način za pokazati ljubav nego slatkim papučama koje će grijati stopala vašeg partnera u najhladnijim danima? Papuče brenda Ugg svakako će mu osigurati maksimalnu toplinu, a koračanje u njima je poput hodanja po oblacima. Ovo je dar na kojemu bi svatko bio zahvalan, a vaša će ih voljena osoba obožavati. Papuče s fotografije dođu 749 kuna, a možete ih pronaći na stranici Answeara.

image

Papuče brenda Ugg svakome će osigurati maksimalnu toplinu.

ANSWEAR
Linker
17. travanj 2024 01:15