Uskoro premijera

Iza savršene fasade, krije se pakao: Nova serija ‘Angela Black‘ oduševit će i zahtjevne gledatelje

Uskoro nam stiže nova serija koja će gledatelje držati prikovane uz ekrane, s elementima trilera koji podsjećaju na majstora napetosti Hitchcocka, a prate život žene zarobljene u nasilnom braku.

Nova serija "Angela Black", s glumicom Joanne Froggatt u glavnoj ulozi, opisana kao hitchcockovski triler, napeta radnja prati ženu zarobljenu u nasilnoj vezi, kada u njezin život uđe osoba koja ju izbaci iz kolosijeka, preokrene njezino postojanje i pokrene niz neizbježnih posljedica. Serija će imati premijeru 26. listopada na HBO GO-u.

Život Angele Black čini se idiličnim: krasna kuća u predgrađu Londona, volontiranje u utočištu za pse, dva divna sina i karizmatičan marljiv muž, Olivier (Michiel Huisman). Međutim, ispod te fasade savršenog doma, Angela (Joanne Froggatt) žrtva je obiteljskog nasilja.

image
Joanne Froggatt kao 'Angela Black'.
HBO

"Mislim da je iznimno važno da se televizijska drama bavi osjetljivim temama. U karijeri sam se bavila nekolicinom i stalo mi je do tog jer osjećam da drama i zabava mogu biti prozor u temu o kojoj publika možda nikada nije razmišljala ili joj možda nikad nije bila na radaru", rekla je glavna glumica Joanne Froggatt.

Čitajte i: Ne znate što gledati tijekom kišnih dana? Donosimo vam novosti u kinima i na streaming platformama

Emotivna i napeta priča

Dok pati zarobljena u vezi iz koje ne može pobjeći, Angeli iznenada pristupa Ed (Samuel Adewunmi), privatni istražitelj koji otkriva Olivierove najmračnije tajne. Neke strašne istine o njezinu mužu šokiraju Angelu. Može li zaista vjerovati Edu? Može li zaista ostaviti život kakav poznaje i napokon se osloboditi Oliviera?

image
Serija 'Angela Black' ima premijeru 26. listopada.
HBO

"To je vrlo emotivna priča. Postoje triler momenti, ima iznenađenja i preokreta. Ali u osnovi, ovo je priča u kojoj smo bili jako investirani u lik Angele, čak više u odnosu na sve što smo napisali. Zaista se poistovjećujete i razumijete ovaj lik i želite da otkrije sebe. Mi, kao publika, suosjećamo toliko duboko s njenim ponovnim otkrivanjem onog što ju tjera da želi živjeti svoj život i tražiti sreću za sebe. Nadamo se da će ljudi uživati, iako u tom smislu nije uvijek ugodno putovanje, ponekad ga je prilično teško gledati. Ali nadamo se da će imati katarzičan emocionalni utjecaj “, podijelili su Harry i Jack Williams, autori i izvršni producenti serije.

Seriju "Angela Black" režirao je Craig Viveiros. Autori i izvršni producenti su Harry i Jack Williams, Christopher Aird i Sarah Hammond.

Linker
11. travanj 2024 21:10