GLEDAM, SLUŠAM, ČITAM

Ivana Kindl sastavila nam je preporuke za savršen ljetni bijeg: Red klasika i novih imena te posebna veza s Eurosongom

Glazbenica je za čitateljice i čitatelje portala Gloria.hr složila listu preporuka koja je kao stvorena za ljetni odmor. Otrkila nam je što ovih vrućih dana gleda, sluša i čita.

Naša pjevačica Ivana Kindl, kao i brojni kolege ljeto koristi da bi napravila što više posla i nastupa, no uz posao i glazbu ipak stigne uživati i u drugim granama umjetnosti. Godinama već za ljetni odmor bira jedan od naših najsunčanijih otoka - Mali Lošinj, a tako će, otkrila nam je, biti i ove godine.

"Najbitnije je da završim album do jeseni, imat ću svirku u Zadru 22.7. s Davorom Pekotom i našim dugogodišnjim programom Tribute to swing. Zatim malo uživanja na mom najdražem otoku Malom Lošinju i onda na jesen lansiranje albuma", otkrila je Kindl svoj ljetni 'repertoar'.

A između snimanja, nastupa i odmora, uvijek se nađe vremena za opuštanje i podizanje raspoloženja, zato je za Gloria.hr napravila listu preporuka što čitati i slušati na plaži te uz koje filmove se najbolje opustiti tijekom ljetnih večeri.

Čitajte i: Netflixovi krimići i vedra playlista: Idealna formula Nike Turković za ljetnu zabavu

Što gledam?

Na listu za gledanje pjevačica je ubacila neke klasike i modernije naslove te otkrila da su joj draži filmovi od serija.

"Više volim filmove nego serije, svaku večer po nekoliko filmova pogledam dok ne zaspem. Moje filmske ljetne preporuke su: 'White chicks' (Mrak komadi), 'Call me by your name' (Skrivena ljubav), 'Lolita', 'Notebook' (Bilježnica). To su mi neki od najdražih filmova koje uvijek mogu gledati. Iako najviše volim drame, trilere i psihološke filmove, ljeti biram humoristične i ljubavne tematike", kazala je Ivana s kojom će se poistovjetiti brojne čitateljice.

Pogledajte video

Čitajte i: Ivana Kindl ima domaću Bond pjesmu! otkrila što kod 007 najviše voli: ‘Ipak mi je nešto draže od filmova‘

Što slušam?

Pjevačica je na svoju glazbenu listu uvrstila i domaće i strane izvođače, što mlađe generacije, što legendarnih imena, a otkrila je da joj je islandski bend Daði og Gagnamagnið, nakon nastupa na Eurosongu postao jedan od dražih.

Pogledajte video

"Moja preporuka za muziku koja je idealna za vruće dane je glazba sljedećih izvođača: Pocket Palma, Fani Solomun, Jessie Ware, Erykah Badu, Sabrina Claudio, Chromatics, Lauryn Hill, Fran Vasilić. U posljednje vrijeme najviše puštam pjesme Islanđana koji su predstavljali svoju zemlju na ovogodišnjem Eurosongu i potpuno me osvojili", za kraj je Ivana složila jednu vruću play-listu.

Pogledajte video

Što čitam?

Kako je otkrila, čitanje i ljeto u njenom slučaju ne idu baš zajedno, ali ima spremnu preporuku za one koji se na plaži vole opustiti uz štivo.

image
'Kao voda za čokoladu'
PROMO

"Iako ljeti najviše volim chillati uz mir i tišinu na jezeru ili moru, knjiga Laure Esquivel 'Kao voda za čokoladu' idealno je ljetno štivo", kazala je glazbenica.

Linker
18. travanj 2024 05:34