Blagdanska predviđanja

Horoskopski znakovi u stisku obitelji: Kako ćete najbezbrižnije provesti slobodne dane pred nama

Netko uživa u hrani, netko u slobodnim danima, a netko jedva čeka pobjeći iz kuće - pročitajte kako svaki horoskopski znak najradije provodi slobodne dane u krugu obitelji.

Početak proljeća i buđenje prirode, najveći kršćanski blagdan, dječji praznici, peludne groznice, omanje brdo od kuhanih jaja i francuske salate i pretjerivanje u kolačima - sve je to ono što nas čeka idućih dana. Kao i druženje s članovima obitelji. Pročitajte kako znakovi povode blagdane i što će ih čekati ovog produljenog vikenda.

Ovan

Prvi znak horoskopa i vladar trenutne sezone je u slavljeničkom raspoloženju, jer osim Uskrsa, Ovnovi ovog mjeseca imaju i svoje rođendane. Puni energije standardno neće biti raspoloženi za dugo sjedenje oko stola, nego će ostale ukućane moliti da se ostave trpeze i suđa te izađu na zrak. Najbolje bi bilo da zajedno s najmilijima odu na kratko putovanje i izbjegnu višesatna pospremanja i nakuhavanja.

Bik

Kako proljeće odmiče tako se i Bikovi sve više bude iz zimskog sna. Uskrs će im biti prvi veliki zadatak okupljanja obitelji i majstorija u kuhinji kojima će htjeti počastiti svoje najmilije. Problem bi mogao nastati kada ukućani odbiju toliko jesti, koliko su Bikovi nakuhali. Tada će vrijedni pripadnici ovog znaka ‘okrenuti ploču‘ i uzeti malo vremena za sebe te se povući u osamu i prirediti si neku nagradu po svom guštu - pjenušavu kupku, romantično štivo, seriju ili ugodnu šetnju.

image
UNSPLASH

Blizanci

Društveni leptirići horoskopa i ovih će blagdana imati više planova nego vremena, više dogovorenih sastanaka nego slobodnih dana pa će opet morati žonglirati između obiteljskih i kućanskih obaveza kao i želja koje bi sve htjeli ispuniti. No kao i obično uz ogromne količine svog šarma, uspjet će se izvući iz mogućih nesporazuma. A ništa neobično i da spoje više različitih ekipa, zavađene rodbine i susjeda koji ne razgovaraju.

Rak

Kraljevi i kraljice svojih kućanstava jedva čekaju da im se najmiliji okupe u domu i oko stola. Ovog blagdanskog vikenda neće ni pomišljati da imaju neke druge dogovore, a problem bi mogao nastati ako netko od obitelji učini suprotno. Same blagdane iskoristit će kao idealnu prigodu da se čuju sa svim bližim i daljim članovima rodbine koje nemaju prilike vidjeti, a s posebnom radošću prepričavat će događaje iz djetinjstva i mladosti.

Lav

Vječni optimisti i zabavljači obiteljsko okupljanje gledat će kao svoj mali projekt. Bit će najsretniji ako će najmilijama moći priuštiti barem nešto luksuza - ako već ne mogu putovanje za produljeni vikend - pripremit će raskošnu gozbu od najfinijih sastojaka. Iako Uskrs nije blagdan poznat po pretjeranom darivanju, Lavovi će svojima svakako pokloniti neku ‘sitnicu‘. Problemčić bi mogao nastati, ako njihovi najmiliji to ne predvide pa ne poklone ništa njima zauzvrat.

Čitajte i: Poznati astrolog predviđa što nas čeka u skoroj budućnosti: ‘Uzalud nam zalihe brašna i ulja‘

image
UNSPLASH

Djevica

Da stiže blagdan susjedi astroloških Djevica znaju već koji tjedan, barem ako je suditi prema opsežnim pripremama, odnosno velikom sezonskom čišćenju. Osim proljetnog osvježavanja doma, Djevice su davnih dana obavile kupovinu dekoracija i planiranje svih obroka - ribljih za dane prije Uskrsa, kao i svečanog doručka i ručka na sam blagdan. Ako su uključivale ukućane u radne akcije, moguće da blagdane dočekaju iscrpljeni, ako će ih poštedjeti umorne bi mogle biti - Djevice.

Vaga

Romantične Vage ne žele pretjerivati ni u čemu pa tako neće ni u nepotrebnim količinama hrane. Blagdane će iskoristiti da se i ovog puta lijepo urede, kako sebe tako i djecu i partnera, a najsretnije će biti ako će nakon svih obroka i kućnih druženja ipak dio dana iskoriste za šetnju gradom. Slučajni susreti s poznanicima i prijateljima ispunit će ih srećom.

Škorpion

Iako nose epitet zločestih dečki i cura horoskopa, Škorpioni su zapravo jako vezani za obitelj i roditelje, tako da će kao velika djeca uživati u druženju sa svojim najmilijima. No kao gotovo kao i kod svih, svakog gosta tri dana dosta, moguće da pred kraj druženja dođe do tipičnih bockanja i zadirkivanja.

image
UNSPLASH

Strijelac

Ako nisu na nekom putovanju, izletu, tulumu, Strijelci vole odmarati. Nemaju ništa protiv kuće pune rodbine, ali moguće da će im pravila oko slijedova na trpezi malo zasmetati. Vole oni po svom ‘ćopnuti‘ što im se baš tada jede, a to bi moglo zasmetati članovima obitelji koji drže glavnu riječ u kuhinji. Tako da su moguće svađe oko toga tko je jeo kolače, a još ni juha nije poslužena, no njihovi ukućani već su naviknuli na ovakve ‘drame‘.

Jarac

Jedni od najvećih tradicionalista horoskopa Jarčevi će dati sve od sebe da blagdani njihove obitelji budu baš onakvi "kakvi bi trebali biti". Izvrsnih organizacijskih sposobnosti, neće kraj tjedna dočekati nespremni, angažirat će i ostatak kućanstva da svatko doprinese svojim radom i nitko ne dočeka blagdane frustriran jer je dežurna Pepeljuga. Ono na što će također paziti je da svi poštuju tradicije po pitanju hrane - kad se posti, kad se ne smije jesti meso, a kada se nosi hrana na blagoslov. Pogađate, nekima to i neće najbolje sjesti.

Čitajte i: Tko je Astrolog Uranovo dijete? Bivši novinar i strastveni DJ čita zvijezde neobično duhovito

Vodenjak

Za Vodenjake se smatra da su ovisnici o tehnologiji, tako da će vjerojatno ove blagdane uvesti neki novitet u svoj dom - bilo da je riječ o novom streaming kanalu, video igri ili organizaciji malo većeg online obiteljskog okupljanja. Otvoreni i znatiželjni prvi će se pridružiti djeci i s njima proučavati njihove nove igre.

image
UNSPLASH

Ribe

Romantične i sanjarske Ribe jedva će dočekati malo više slobodnog vremena kako bi se povukle u svoj svijet mašte. Bit će im drago družiti se s obitelji, uživati u finim delicijama, ali u nekom trenu bit će im potreban mir. Njihovi najmiliji već znaju za taj običaj i učinit će sve da ih zabave i ne prepuste melankoliji. No, daleko je to od istine, budući da će kreativne Ribe i ove blagdane iskoristiti da bi pokazali svoju maštovitu stranu - u bojanju jaja, uređivanju cvijetnih buketa ili pripremanju kolača.

Linker
23. travanj 2024 17:45