ljubav, druženje, zdravlje...

Horoskop za ljeto 2022. godine: Provjerite što su zvijezde pripremile Ovnovima i Bikovima

Koga čeka intenzivno uživanje u dobrom društvu, a tko će imati koristi od probuđene kreativnosti?

OVAN - 21. ožujka - 20. travnja

Intenzivno uživanje u dobrom društvu

ocjena ljeta *****

Ljubav: Ljetni dani za vas su nezamislivi bez dobrog društva i sklada u ljubavi. U prvoj polovini srpnja veće su mogućnosti za provod nego za vezu. No zato će strastvena Venera u drugoj polovini kolovoza pojačati vašu želju za emotivnim ispunjenjem te rasplamsati požudu pa ćete se s velikim žarom baciti u potragu za srodnom dušom. Mogli biste upoznati nekoga tko gleda na ljubav kao i vi, s kojim ćete ostvariti vaše seksualne fantazije. No netko bi vam mogao zavidjeti na tom odnosu i pokušati vas uvući u situacije zbog kojih biste mogli zanemariti neke važne obveze. Zauzetima će obitelj biti na prvom mjestu, a mnogi će i zdušno poraditi na njenom proširenju, posebice krajem srpnja i početkom kolovoza. Vaši osjećaji prema partneru bit će jaki i intenzivni, no istovremeno će vas mučiti ljubomora.

Druženje i obitelj: Planetarni utjecaji naglašavaju početak ljeta kao izuzetno povoljno razdoblje za jačanje prijateljskih odnosa i sklapanje novih poznanstava. Bit ćete omiljeni u društvu i vrlo zanimljivi onima koji su vas tek upoznali. Vaša društvenost i želja za uzbudljivim doživljajima mogli bi krajem srpnja, početkom kolovoza te u rujnu dovesti do pogoršanja odnosa unutar obitelji ili s bračnim partnerom. Pretjerujući s izlascima i društvenim životom izazvat ćete nezadovoljstvo u obitelji.

Slobodno vrijeme: Vaši interesi bit će usmjereni na planiranje izleta, putovanja, izlazaka i partyja. Iskoristit ćete svaki slobodan trenutak za druženje, komunikaciju i zabavu. Objavljivat ćete zanimljive fotografije i pronalaziti prigodne stihove koji će naići na oduševljenje vaših pratitelja. U drugoj polovini kolovoza pronalazit ćete više vremena za hobi.

Zdravlje i ljepota: Utjecaji Marsa i Jupitera prema vašem znaku bit će većinom pozitivni pa vam ne prijete ozbiljniji zdravstveni problemi, osim ako ne pretjerate s užicima i zanemarite tjelovježbu. Budete li aktivno uživali u ljetu te više plivali nego se izležavali, bit ćete zadovoljniji zdravljem i izgledom.

Poznati Ovnovi:

Caner Cindoruk (17. travnja 1980.)

image

Caner Cindoruk

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Turski glumac, TV gledateljima poznat po ulozi Volkana u sapunici "Nevjera", uživat će potporu moćnog Jupitera. Profesionalni planovi dobro će mu se razvijati, a slobodno vrijeme pružit će mu mnogo radosti. Tijekom srpnja trebat će biti oprezniji, no zato će se u drugoj polovini kolovoza, zahvaljujući probuđenom elanu i energiji, s užitkom upuštati u brojne aktivnosti, širiti krug poznanstava, putovati i ljubiti. S mnogo duhovitosti, lucidnosti i šarma zabavljat će društvo i kolege na filmskom setu.

Kristen Stewart (9. travnja 1990.)

image

Kristen Stewart

Glumicu lani nominiranu za Oscar za ulogu princeze Diane čeka uzbudljivo ljeto. Mars, izazovno raspoložen prema njenom znaku, prilično će je namučiti tijekom srpnja i prve polovine kolovoza, otežavajući joj usklađivanje privatnog života i karijere. Jupiter je tijekom cijelog razdoblja štiti od većih nevolja, posebice nakon 20. kolovoza, kad će je nagraditi brojnim pogodnostima i užicima. Može se nadati lijepim darovima i zanosnim ljubavnim promjenama.

BIK - 21. travnja - 21. svibnja

Probuđena kreativnost učinit će čuda

ocjena ljeta ****

Ljubav: Samozatajnost, koja će biti vaše obilježje početkom ljeta, nakon 18. srpnja rasprsnut će se kao mjehur od sapunice. Nećete žaliti za propuštenim prilikama jer će vam trenuci osame omogućiti da shvatite neke stvari o sebi i pronađete odgovore na važna pitanja. Kad se nađete na pozornici srpanjskih zbivanja, zasjat ćete u punom sjaju. Zahvaljujući prodornom Marsu samci će biti vješti zavodnici, dok će zauzeti tražiti nove načine za produbljivanja odnosa. Partneru će se svidjeti vaša odgovornost i dobra organizacija cjelokupnog života, no mogao bi se zbog toga i malo opustiti prebacujući sav teret na vaša leđa. Nakon emotivne krize u drugoj polovini kolovoza, čeka vas pravi ljubavni preporod. Naklonost Venere uljepšat će vam rujanske dane i produljiti ugođaj ljeta.

Druženje i obitelj: Mogli biste otići na putovanje koje ste dugo priželjkivali ili se posvetiti drugim interesima koji će vas zaintrigirati. U srpnju možete očekivati dodatni prihod pa ćete moći drukčije isplanirati druženje s prijateljima i članovima obitelji. Ako ste roditelj, zbog brojnih obveza nećete moći provoditi dovoljno vremena s djecom pa ćete im se pokušati iskupiti darovima i obećanjima. Obiteljske trzavice obilježit će drugu polovinu kolovoza, ali u rujnu ćete dobiti priliku za "popravni".

Slobodno vrijeme: Iako ćete nerado napuštati svoju zonu komfora, okolnosti će vas prisiliti da živite aktivnije i upuštate se u neizvjesne pothvate. Poželjet ćete uljepšati svoj životni prostor, pri čemu vam ni vrućina neće smetati. Probudit će se vaša kreativnost, a energija će vam nabujati pa biste uistinu mogli napraviti čuda.

Zdravlje i ljepota: Veći dio ljeta vatreni Mars bit će u vašem znaku pa ćete biti strastveni, a često i nekontrolirani. Privlačit će vas uzbudljive situacije i aktivnosti s dozom rizika, što bi se moglo odraziti i na vaše zdravlje. Poželjno je da poradite na tjelesnoj formi te izbjegavate seks bez zaštite.

Severina (21. travnja 1972.)

image

Severina Vučković

TOMISLAV KRISšTO/CROPIX

Boravak Marsa u znaku Bika tijekom srpnja i prve polovine kolovoza probudit će splitski "dišpet" kod popularne pjevačice. Pod njegovim će utjecajem temperamentno braniti svoje mišljenje i sve do čega joj je stalo. Imat će mnogo energije, no u kolovozu bi je mogla koristiti na pogrešan način, pa čak i ići protiv sebe. Venera će joj uljepšati rujanske dane pa je to mjesec koji bi trebala iskoristiti za odmor i druženje s najmilijima. Planet ljubavi mogao bi kumovati i novoj romansi.

Bono Vox (10. svibnja 1960.)

image

Bono Vox

VALERIE MACON AFP

Čuvenog irskog glazbenika i aktivista, koji nije mogao pasivno gledati brutalnu rusku agresiju na Ukrajinu te se angažirao ne bi li skrenuo pozornost na tragična zbivanja u toj zemlji, tranzit Marsa tijekom srpnja i kolovoza naoružat će dodatnom energijom pa će s više strasti izražavati svoje osjećaje i stavove. Dosta će i putovati. Sredina srpnja pogodna je za intimnije radosti te ljetovanje s obitelji i bliskim društvom, dok će ga Venera u rujnu počastiti omiljenošću i umjetničkim nadahnućem.

Linker
25. travanj 2024 18:19