Profimedia, Planet
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

The Hitman's Bodyguard

Akcijska komedija u kojoj Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson glume zaštitara i profesionalnog ubojicu dobila je još jedan trailer u kojem po prvi put možemo vidjeti Salmu Hayek i Elodie Yung u njihovim ulogama. Priča se vrti oko najboljeg zaštitara na svijetu koji dobije novog klijenta: plaćenog ubojicu koji mora svjedočiti na Međunarodnom sudu pravde, a on se mora pobrinuti da do tada ostane živ.

Wind River

Akcijski triler u kojem glavne uloge tumače Elizabeth Olsen i Jeremy Renner prati FBI agenticu koja se, kako bi riješila ubojstvo u indijanskom rezervatu, udružuje s lokalcem, iskusnim tragačem. Film u kina stiže u kolovozu, a radi se o redateljskom debiju Taylora Sheridana koji je napisao scenarij za filmski hit "Sicario" te kriminalističku dramu "Hell or High Water".

Game of Thrones

Nakon dugog iščekivanja produkcijska kuća HBO je napokon objavila cijeli trailer za sedmu sezonu popularnog serijala koja stiže u srpnju ove godine. U dvije minute objavljenog materijala možemo vidjeti da će nova sezona biti itekako zanimljiva. Do kraja serijala je još samo 13 epizoda - ova će ih imati sedam, a finalna šest zbog čega obožavatelji ne mogu dočekati srpanj kada stiže prva epizoda nove sezone.

Despicable me

Treći dio franšize "Despicable Me" donosi novu priču u čijem je fokusu bratsko suparništvo. Naime, Grue će pronaći davno izgubljenog identičnog brata blizanca, a osim njihovog nadmetanja, probleme će stvarati i glavni negativac Balthazar Bratt. Pogledajte novi trailer za animirani film koji u kina stiže u lipnju.

Valerian and the City of a Thousand Planets

Objavljen je finalni trailer filma "Valerian and the City of a Thousand Planets" redatelja Luca Bessona koji je nastao prema istoimenom revolucionarnom grafičkom romanu. U glavnim ulogama su Dane DeHaan kao Valerian te Cara Delevingne kao njegova partnerica Laureline, a osim njih u filmu glume i Clive Owen te pjevačica Rihanna.

Spider-Man: Homecoming

Novi Marvelov film o čovjeku-pauku dobio je svoj novi trailer, iako su se već z drugi mnogi pobunili da otkriva previše. Glavnu ulogu igra Tom Holland, a u nabrijanom akcijskom filmu glume i Michael Keaton kao Spider-Manov neprijatelj Vulture te Robert Downey Jr. kao Iron Man. Film u kina stiže u srpnju.

From the Land of the Moon

Radnja filma smještena je u pedesete godine prošlog stoljeća u Francusku gdje strastvena žena Gabrielle, koju je utjelovila Marion Cotillard, živi u braku s muškarcem kojeg ne voli. Ona se napokon zaljubi kada zbog bubrežnih kamenaca bude poslana na terapiju. Gabrielle sanja o tome da se oslobodi braka bez ljubavi i pobjegne s Andreom. Film stiže u kina tek u listopadu, a do tada pogledajte trailer!

Wish Upon

"Pazite što želite, možda se ostvari" poruka je koju šalje američki horor iza kojeg stoje redatelj John R. Leonetti i scenaristkinja Barbara Marshall. Priča prati djevojku koja pronađe misterioznu kutiju i sasvim slučajno shvati da uz njezinu pomoć može imati sve što poželi - ali ne razmišlja o cijeni svojih želja i tome što će ona morati dati zauzvrat.

Shimmer Lake

Kriminialistički triler čija se radnja odvija u gradiću u kojem pratimo lokalnog šerifa u namjeri da pronađe tri gradska kriminalca i riješi pljačku banke koja je krenula po zlu.

Linker
20. travanj 2024 06:44