Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
I AM HEATH LEDGER

Emotivan trailer za dokumentarac o tragično preminulom Heathu Ledgeru

Prvi trailer za dokumentaran film o tragično preminulom australskom glumcu Heathu Ledgeru simbolično je predstavljen jučer, 4. travnja - na dan na koji bi proslavio 38. rođendan.

Film "I Am Heath Ledger" premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu 23. travnja, a u njemu će biti sakupljene nikada prije viđene snimke australskog glumca koji je u dobi od 28 godina preminuo od slučajnog predoziranja. Osim njegovih privatnih snimaka, u filmu će njegovi najbliži govoriti o njemu: sestra Kate Ledger, prijatelj Ben Harper, bivše djevojke Christine Cauchi i Naomi Watts te brojni drugi kolege i prijatelji iz filmske industrije.

Snimke prikazuju Ledgera u njegovom prirodnom okruženju: nasmijanog, u društvu prijatelja te uvijek s kamerom u ruci. To su bezbrižni, nefiltrirani trenuci u kojima je uhvaćeno njegovo potpuno uživanje u životu. Ipak, u dokumentarcu se daje naslutiti i njegova unutarnja borba s novostečenom slavom. Želio je uspjeti i postati slavan, ali kada je sve to jednom stekao više mu se nije sviđalo. Uvijek je naglašavao kako neće dopustiti da ga uspjeh promjeni. Pogledajte prvi trailer za emotivan dokumentarac o tragično preminulom glumcu!

Linker
23. travanj 2024 22:30