Romantika kakvu trebamo

Dugoočekivana serija konačno dolazi na male ekrane, mogla bi postati pravi hit!

Nastala prema istoimenom romanu Audrey Niffenegger, Žena vremenskog putnika vodi nas u ljubavu priču kojoj put do sreće priječi - vrijeme.

Bliži se premijera serije Žena vremenskog putnika koja povezuje žanr znanstvene fantastike i romansu, a prati Henryja, čovjeka s genetičkim poremećajem zbog kojega nekontrolirano putuje kroz vrijeme i njegovu suprugu Clare, umjetnicu koja se mora nositi s njegovim čestim nestancima.

image
HBO

Serija je snimljena prema istoimenom romanu autorice Audrey Niffenegger iz 2003. godine, koja je, razočarana vlastitim ljubavnim iskustvima, napisala knjigu kao metaforu vlastitih problema u odnosima.

image
MACALL POLAY

Nastala u adaptaciji Stevena Moffata, Žena vremenskog putnika je čarobna priča o ljubavi Clare čiji lik tumači Rose Leslie iz Igre prijestolja i Henryja kojega igra glumac Theo James.

image
MACALL POLAY

Uz Rose Leslie i Thea Jamesa, u seriji glume Desmin Borges i Natasha Lopez. Serija je nastala u HBO i Warner Bros. Television produkciji, scenarist je Steven Moffat, redatelj je David Nutter, a obojica potpisuju i izvršnu produkciju kao i Sue Vertue, Brian Minchin i Joseph E. Iberti.

Čitajte i: Dragan Bjelogrlić na pozornici HNK! Upoznajte Putujuće pozorište Šopalovića

image
MACALL POLAY

Nova HBO serija Žena vremenskog putnika imat će premijeru 16. svibnja na HBO Max streaming platformi, a istog dana prva epizoda bit će prikazana i na HBO kanalu u 20 sati.

Linker
22. travanj 2024 16:57