BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Gledatelji oduševljeni

Doznat ćemo kamo je otišla June... Potvrđeno je, počinje snimanje pete sezone ‘Sluškinjine priče‘

Omiljena distopijska serija vraća na naše male ekrane, a glumica koja tumači lik tete Lydije otkrila je što misli o scenariju nove sezone.

Omiljena distopijska serija vraća na naše male ekrane, a glumica koja tumači lik tete Lydije otkrila je što misli o scenariju nove sezone.

Nakon što se četvrta sezona omiljene distopijske serije "Sluškinjina priča" u svibnju prošle godine konačno vratila na male ekrane, mnogi su se pitali što je s petom sezonom i hoće li je uopće biti, a sada je potvrđeno da se uskoro kreće sa snimanjem. Zbog pandemije koronavirusa snimanje četvrte sezone je moralo biti prekinuto, zbog čega je došlo i do veće pauze u iščekivanju premijere.

Podsjećamo, četvrta sezona serije završava tako što protagonistica June (Elizabeth Moss) uz pomoć nekoliko žena na smrt pretuče Freda Waterforda (Joseph Fiennes), a potom je suprug Luke (O-T Fagbenle) pronalazi uzrujanu i prepunu krvi u sobi svoje kćeri Nichole, nakon čega June nekamo odlazi, a gledatelji diljem svijeta se pitaju kamo se uputila.

Glumica Ann Dowd, koja u seriji tumači zastrašujuću tetu Lydiju, u intervjuu za The Independent otkrila je kako snimanja počinju već u veljači, ali i da je već pročitala scenarij za prvih nekoliko epizoda koje su, kako kaže "fantastične, u glavi mi je samo bilo: wow, wow, wow!".

Čitajte i: Veliki uspjeh Dalibora Matanića: Prva hrvatska serija nagrađena na najznačajnijem festivalu serija na svijetu

Što nas tako fantastično očekuje doznat ćemo u petoj sezoni čije je snimanje konačno najavljeno, a očekuje se da će se premijerno prikazati u ljeto ili jesen 2022. godine. Do tada, očekujemo izlazak prvog trailera i veselimo se novoj sezoni omiljene distopijske serije.

Linker
26. travanj 2024 15:57