Prava uživancija!

Dolazak ljeta uz Pink Day: Omiljeno druženje prošlo je u duhu optimizma

Održan je još jedan festival ružičastog vina koje su posjetile važne osobe iz javnog života, ali i brojni drugi željni zabave i učenja.

Pink Day je festival ružičastog mirnog i pjenušavog vina, ali on zapravo slavi lijepu stranu života, dolazak ljeta, umjereno konzumiranje najfinijih rosé vina idealnih za tople dane, izvrsna ekstra djevičanska maslinova ulja i – sve popularnije ružičaste koktele. Svi posjetitelji su (do isteka zaliha) na dar dobili ružičaste naočale i pakete Kraševih legendarnih keksa Domaćica, a svi izlagači prekrasne brendirane vrećice za svoja vina. Uz druženje s vinarima i maslinarima, Pink Day su i ove godine obilježile vrhunske radionice, nagrade najkreativnijim izlagačkim stolovima, kao i nova lokacija, LAUBA: kuća za ljude i umjetnost, koju je Pink Day ispunio optimizmom i veseljem.

image

Lepa Brena

RENE KARAMAN
image

Daniela Trbović, Dunja Seiter Šverko, Sanja Muzaferija i Zrinka Jelić Belinić

RENE KARAMAN

U ružičastim vinima ali i ekstra djevičanskom maslinovom ulju (GREEN IN PINK by Romerquelle službena voda festivala) uživalo je tijekom vikenda (21. i 22. svibnja) više stotina posjetitelja, često odjevenih u ružičasto ili ukrašenih ružičastim, koji su kušali više od 120 etiketa rosé vina iz Hrvatske, Francuske, Italije, Slovenije i Austrije, a osobito je dobro bila zastupljena Srbija s pet vinskih kuća, čija su vina izazvala posebno zanimanje javnosti. Kao i obično, novinari i fotografi najaktivnije su reagirali na slavne osobe – a to je ovoga puta bila Lepa Brena sa suprugom Slobodanom Živojinovićem koji su izlagali vina vinarije Vertiz, dok su se afterpartyju pridružile i Daniela Trbović sa sestrom Natašom.

image

Lauba obojana u ružičasto

RENE KARAMAN
image

Pink Day festival

RENE KARAMAN

Osim dvodnevnog druženja na novoj lokaciji, novost su bili i pink kokteli, Pink Mixology, što je također pridonijelo odličnoj atmosferi.

image

Pink Day festival

RENE KARAMAN

Posjetitelji su se mogli odmoriti u WOW kutku i na dar dobiti ružičaste naočale – da bi nakon dugog pandemijskog razdoblja, pogledali svijet na vedriji i optimističniji način.

image

Pink Day

RENE KARAMAN

Čitajte i: Novi projekt Iznad Zagreba: Ovog proljeća i ljeta nas na Medvedgradu očekuju brojni koncerti

Laubin bar zanimljivog imena Bez naziva bar posebno za ovu ružičastu prigodu je pripremio - Pink Menu - pa su posjetitelji i izlagači kušali fine, ali i lijepe zalogaje. Na radost izlagača, Pink Day je nastavio i s tradicionalnim nagrađivanjem najmaštovitije i najkreativnije uređenog izlagačkog mjesta. Žiri u sastavu: Sanja Muzaferija, predsjednica udruge WOW; osnivačica i direktorica festivala Pink Day, Zrinka Jelić-Belinić, izvršna direktorica Festivala i Vlasta Pirnat, art-direktorica Festivala, odabrao je najljepše izlagačke stolove.

Na kraju prvog dana festivala održan je i After Party u suradnji s Laubom na kojem je poslužena posebna Pink ponuda pića uz glazbeni program na kojem su se u odličnoj atmosferi družili izlagači, posjetitelji i svi prisutni!

Više pogledajte u galeriji:

Linker
13. travanj 2024 01:07