POSEBAN GLAZBENI PROGRAM

Dobar glazbeni vikend u The Garden Brewery

Ovog vikenda The Garden tim se vraća u Zagreb nakon sjajnog ljeta u The Garden Resortu u Tisnom, kao i klubu Barbarellas i zadarskom The Garden Lounge baru. Povratak u The Garden Brewery, craft pivovaru i novi zagrebački dom na Žitnjaku, The Garden tim slavi uz prijatelje i obitelj.

Ovog petka, 16. rujna, za pultom je Nick The Gardener uz Pepija i Tomu Ricova, dok će dan kasnije, 17. rujna, pivovaru preuzeti Burek label uz njihovog osnivača Mislava i Pepija.

Za nekoga kome je glazba toliko u krvi nije začuđujuće da je Nick Colgan zadnja tri desetljeća proveo kao dio najboljih zabava na svijetu. Osnivač jednog od najpoznatijih festivala, The Garden Festivala, Nick je stavio Hrvatsku na mapu svijeta. Nakon 10 godina legendarnog festivala, nastavlja postavljati nove projekte, a najnoviji je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Ovog petka Nick vas očekuje na Žitnjaku, a pridružit će mu se i Pepi, njegov partner u emisiji Adriatic Coasting na YammatFM-u. Zajedno će puštati opuštajuću glazbu, dok će Tomo Ricov biti zadužen za funk zvuke.

U subotu će se za pultom naći jedan od osnivača Burek etikete Mislav. Sa zadatkom podupiranja novih izvođača i glazbe koju vole, DJ i Mislav i Pytzek pokrenuli su house etiketu Burek. Prvo izdanje ‘Kink-Leko/Yako EP’ je bilo rasprodano, te se ponovo tiska, a u međuvremenu je nova glazba koja izlazi na etiketi stalno među omiljenim materijalima imena kao što su Ben Watt, Azari&III, MCDE, Michael Mayer, Soul Clap, Justin Marin, Erol Alkan, Todd Terje i Brodinski, Jimpster ili Fred P. Mislavu će se pridružiti Pepi, selektor emisije na YammatFM-u Adriatic Coasting, kao i glazbeni direktor The Garden Brewery. Očekujte glazbeno putovanje koje vas vodi kroz deep disco, disco, eclectic, house, deep house, funk, soulful, balearic, downtempo zvuke.

Najnoviji projekt The Garden tima je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Kombinirajući nova piva, ukusnu hranu, ture po pivovari i testiranja, kao i posebne događaje, pivovara je jedinstveni dodatak bujajućoj craft sceni u Hrvatskoj. Smještena na Žitnjaku, u industrijskoj zoni Zagreba, na adresi Slavonska avenija 22F, The Garden Brewery želi udahnuti život istoku grada. Povratak u Zagreb obilježava se ovog vikenda, pa zgrabite najdraže The Garden craft pivo i uživajte u dobroj glazbi. Ulaz je slobodan.

Linker
22. svibanj 2022 03:38