Druga po redu

Dizajneri sa srcem: Velika humanitarna rasprodaja za djecu oboljelu od malignih bolesti

Drugu godinu za redom brojni domaći dizajneri odazvali su se humanitarnoj rasprodaji, koja je moguća zato što su donirali svoje proizvode.

Udruga Ljubav na djelu druge godine organizira akciju "Dizajneri sa srcem". Riječ je o kreativcima iz Hrvatske koji su donacijom svojih proizvoda omogućili organiziranje rasprodaje, njihovi će se artikli moći kupiti po 50 posto nižim cijenama. Sav prikupljen novac donira se za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Dizajneri sa srcem stižu ponovo i ove godine u Arena Centru, 7. i 8. studenog od 11 sati. Ove godine svoje proizvode humanitarnoj akciji prepustilo je više od 80 dizajnera iz cijele Hrvatske.

"Nakon uspješne prošlogodišnje dizajnerske rasprodaje, opet smo okupili još veći broj dizajnera koji su donacijom svojih proizvoda omogućili da uz vrlo povoljne cijene možete kupiti njihove proizvode te tako pomoći našoj djeci i roditeljima", kazali su organizatori iz Udruge Ljubav je na djelu.

Mnoga iznenađenja i dobri popusti

Organizatori kažu da će se akciji pridružiti i vizažistica Marija Butković koja će svojim doprinosom pomoći akciji, a ljudi će moći i kupiti poklon bon za šminkanje kod Saše Jokovića koji se također uključio u njihovu akciju.

"U ponudi ove godine imamo odjeće, obuće, torbica, nakita, ručno oslikane svile, ručno rađenu kozmetiku i sve ručno rađeno u Hrvatskoj. Očekuje vas i posebno iznenađenje stoga ne propustite sljedeći vikend doći i pridružiti nam se. Molimo da budemo odgovorni te brinemo za svoje zdravlje i zdravlje drugih"

Popis dizajnera i druge detalje možete pratiti na Facebook stranicama organizatora.

Linker
20. travanj 2024 02:40