FOTOGRAFIJE: DARKO TOMAS/CROPIX
23. po redu

Danas počinje Špancirfest! Otvara ga Goran Bare, slijede Parni valjak, Gibonni...

U Varaždinu će se od 20. do 29. kolovoza održati 23. Špancirfest. Najveći, najpopularniji i najraznovrsniji hrvatski festival se, nakon prošlogodišnjeg ‘virtualnog‘ izdanja, u punom sjaju vraća na ulice, trgove i u parkove varaždinske povijesne jezgre.

Sve ono zbog čega je Špancirfest postao najpopularniji hrvatski festival, opet će biti tu: top koncerti, ponajbolji ulični performeri iz cijele Europe, urnebesne kazališne predstave pod zvjezdanim nebom, kreativa, umjetnost i bogata izlagačka ponuda na varaždinskim ulicama, inspirativni i zabavni sadržaji za djecu na više lokacija, Vinski grad, neodoljivi zalogaji sa svih strana svijeta i jedinstvena atmosfera koju stvaraju dobro raspoloženi ljudi koji uživaju u kraju ljeta.

image
FOTOGRAFIJE: SINISA SOVIC/FAS

Uz slogan ‘Minimalna ograničenja, maksimalna osobna odgovornost‘ Varaždin će u tih deset dana u očima njegovih građana, ali i svih koji u njega stignu, biti pravo središte svijeta, velika pozornica i mjesto susreta, druženja, zabave i povezivanja zahvaljujući čemu se ovaj grad zauvijek ucrtao na turističku i kulturnu kartu, ne samo Hrvatske, već i šire regije.

Goran Bare bio je produktivan u karanteni: Singlom najavio novi studijski album

image
FOTOGRAFIJE: MARIO KNOR
image
FOTOGRAFIJE: MARIO KNOR

U bogatom programu među ostalima će nastupiti i Goran Bare koji otvara ovogodišnji Špancirfest, Swingersi, Parni valjak, Gibonni, Damir Urban, a u samoj završnici pjevaju Josipa Lisac i Psihomodo pop.

image
FOTOGRAFIJE: promo

Na svoje će doći i ljubitelji kazališnih dasaka jer ih očekuju predstave ‘Kako misliš mene nema‘, i ‘Nevjerojatan događaj‘ Teatra EXIT, a Kerekesh teatar priprema predstave ‘Krtice‘, ‘Susjede‘ i ‘Ja, trudnica‘. Teatroman dolazi s predstavom ‘Ja, tata‘. Program možete pogledati ovdje.

Linker
27. lipanj 2022 11:51