Njezin pečat

Bivša pjevačica Teške industrije objavila singl kojim poručuje da se treba boriti za snove!

Glazbenica iz Đakova Matea Matković iza sebe već ima jedan hit, a uvjerena je da će njezina pjesma ‘Pečat na suze‘ osvojiti domaću publiku.

Pet godina nakon što se prvi put predstavila na našem glazbenom nebu s pjesmom Ljubav za ljubav pjevačica Matea Matković ima razloga za veliko zadovoljnstvo. Nedavno je zabljesnula u popularnom srpskom showu Zvezde Granda u kojem je izvela tradicionalnu hrvatsku pjesmu Lepe ti je, Zagorje zelene, a sada nam se predstavlja s njezinim drugim samostalnim singlom Pečat na suze.

image

Glazbenica je karijeru započela u rock sastavu Teška industrija.

MARCEL_PAVLOVIC

"Ova pjesma je poruka svima da se borimo za svoje snove, za ljubav, za sve u životu i da iskoristimo svaki dan najbolje što možemo jer život leti i ne možemo nijedan trenutak vratiti. Dobro se dobrim vraća i svakoga od nas će na kraju stići sve dobro i loše. Prema tome, u životu treba staviti pečat na suze, na sve što nas u životu koči i sputava jer nitko i ništa nije vrijedno naše boli i tuge”, opisuje mlada glazbenica svoj novi singl za koji je tekst napisala Blagica Ivanović, a autor glazbe je Vedad Hadžiavdić.

Matea kaže da je singl Pečat na suze nastao u vrijeme dok je bila pjevačica Teške industrije kojoj se priključila 2017.

U poznatoj rock grupi zamijenila je Splićanku Leu Mijatović, a s dečkima je nastupala oko godinu dana. No, s nekima od njih, kao što je skladatelj Vedad, i danas surađuje.

image

Matea se donedavno natjecala u showu Zvezde Granda.

Press

"S Vedadom je zaista lijepo i lagano raditi jer me jako dobro poznaje i odlično zna što je za mene, a što ne. On je jedan prije svega veliki čovjek, jedna od rijetkih tako dobrih i iskrenih osoba koje poznajem. U pjesmi Suze na pečat totalno se pronalazim i osjećam ju u srcu, što je najvažnije od svega", veli Matea, koja je vrlo svestrana glazbenica.

Čitajte i: ONI SU ROKERI I STRASTVENI BOTANIČARI: PREDSTAVLJAM BEND IVO HORVAT ČIJE ĆETE PJESME ZAVOLJETI NA PRVU!

Kako nam je otkrila, nakon glazbe velika joj je ljubav ples te je godinama išla na folklor, pleše američko-latinske plesove, učila je i trbušni ples, a i vrsna je sportašica. Vlasnica je brojnih medalja iz tenisa, plivanja i trčanja i uz sve to se može pohvaliti diplomom osječkog Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku.

"Kao što i Pečat na suze poručuje - svaku danu šansu u životu treba maksimalno iskoristiti", tvrdi Matea, čiju novu pjesmu već prati i video spot. Potpisuje ga Mario Šulina, a kadrovi su snimljeni u gradu Osijeku.

Linker
21. travanj 2024 12:08