Promo
'noćas si moje vino'

Baš za vruće ljetne noći: The Frajle imaju novi spot za pjesmu sniman na bajkovitim lokacijama

Posljednju pjesmu i aktualni singl 'Noćas si moje vino', The Frajle su premijerno izvele na Splitskom festivalu, a odmah po predstavljanju pjesma je ušla na listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Ljetni dani 2019. godine donijeli su puno zanimljivih događaja u glazbenom život Frajli. Osim nastupa po regiji, izdavanja novog albuma "Obraduj me" i proslave 10 godina postojanja, u posljednjih nekoliko mjeseci predstavile nekoliko novih pjesama.

Između nastupa po ljetnim destinacijama, djevojke su se uputile u bajkovita predjela unutrašnjosti Istre kako bi snimile spot za pjesmu "Noćas si moje vino".

Promo

Promo

"Ovo je naša ljetna ljubavna pjesma, iako mnogi koji su je čuli, kažu da je ujedno i ženska, boemska. Jako nam se to sviđa, da i mi žene imamo jednu boemsku pjesmu, kada se žensko društvo okupi da može pjevati, guštati i uživati. Spot smo snimale u unutrašnjosti Istre, čarobne atmosfere istarskih mjestašaca, Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun... potpuno su nas osvojili, a spotu donijeli baš taj ugođaj koji smo htjele - bajkovit. Spot smo snimale u najtoplijim danima ljeta, a temperaturu nam je dodatno zagrijao glumac Mario Jukić", kazale su uz smijeh Frajle.

Promo

Pjesmu su napisali Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok je za spot zaslužna redateljica Sandra Mihaljević. Ženska grupa u kolovozu nastavlja put koncertnih destinacija, poput Splita, Omiša, Varaždina, Novog Sada uz stihove"...noćas si moje more, tvoja oluja me nosi, moja si ljubav od soli i miris juga u kosi..."

Promo

Linker
17. travanj 2024 07:27