ZLATNA ČETVORKA

Arctic Monkeys u pulskoj Areni priprema nezaboravan provod: Omiljen britanski bend stiže u Hrvatsku!

Iduće godine zlatna četvorka iz Sheffielda planira nekoliko odabranih destinacija među kojima se našla i Pula gdje je koncert zakazan za 16. kolovoz iduće godine!

Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock bendova iduće ljeto nastupit će na jednoj od najoriginalnijih svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni! Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u organizaciji Charm Music Hrvatska, Vigna PR i AND Productiona.

image

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta.

DARREN EAGLES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Jedan od prvih bendova koji je stekao popularnost zahvaljujući internetu!

Arctic Monkeys napravili su glazbenu revoluciju postavši jedan od prvih bendova koji je stekao fantastičnu popularnost zahvaljujući internetu. Njihov debitantski album najbrže je prodavan debitantski album u povijesti britanske glazbe, osvojili su sedam Brit nagrada, a duhoviti tekstovi i sirova energija u njihovoj glazbi čine ih jednim od najboljih suvremenih rock bendova na svijetu.

Čitajte i: Izložba koja izaziva pažnju: U njemačkom gradiću svi žele vidjeti kupaće kostime slavne pjevačice i glumice

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija.

image

16. kolovoza Arctic Monkeys nastupa u Puli.

PRESS

Čitajte i: Predstava za bebe ‘Ninabu‘ dolazi i u Bjelovar! Potiče prirodnu dječju znatiželju, ali i potiče povezivanje

Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa u Puli kreću u prodaju 24. studenoga u 10 sati putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima.

Linker
25. travanj 2024 06:51