IMAXtree
Glazba, moda, fotografija

4 zanimljiva bazara koja možete posjetiti ovog vikenda u Zagrebu

Izmjena, razmjena, prilika za poklon ili samo nešto staro što će obogatiti kolekciju - e zato volimo bazare! Za sve one koji imaju hobi ili gaje strast prema određenim stvarima bazari su uvijek mjesto ugodnog druženja te mjesto gdje vaša kućna kolekcija postaje bogatija.

Ako ste ljubitelj glazbe, fotografije ili ste u potrazi za novim modnim komadima, ovog ćete vikenda moći birati gdje otići po dobar ulov. Odabrali smo četiri bazara koja se događaju u subotu i nedjelju diljem Zagreba i definitivno su vrijednI vaše pažnje!

BloggeR BazaaR

Na vrhu Tkalčićeve ulice, na broju 73, u prostoru Modnog Kolektiva održat će se još jedno blogersko druženje uz prigodni modni bazar. Modni Kolektiv je inače osnovan kao mala zajednica ljubitelja mode gdje se odjeća može posuditi i vratiti, vole ju zvati prvom "modnom knjižnicom" na ovim prostorima. Sutra, 26. studenog od podne pa sve do 16 sati popodne trajat će Blogger BazaaR, a svoje ormare otvorit će blogerica Isabella Rakonić (http://www.thepileofstyle.com/), Marija Nikšić (http://ormarija.blogspot.hr/) i Matea Frajsberger (http://www.click4chic.eu/).

Facebook Modni Kolektiv

Plug in Buvljak & Gin tonic

U nedjelju 27. studenog s početkom u 14 sati pa sve do 18 sati, na adresi Preradovićeva 9, počinje ugodno žensko druženje uz pop i r'n'b hitove i vrhunski modni odabir. Mjesto događanja će biti prostor Plug in. Ovdje ćete moći kupiti odjeću hrvatskih dizajnera po nižim cijenama, rijetko nošene komade high street brendova i ono što svi najviše vole - unikatne komade iz ormara teta, baka, mama. Možete i donijeti odjeću koju biste željeli prodati.

Foto buvljak by Mare Milin

Ovdje će na red doći svi ljubitelji fotografije pogotovo kada organizaciju ovog eventa preuzme Mare Milin. U Muzeju prekinutih veza na Gornjem gradu, u nedjelju 27. studenog, od 14 sati pa sve do 22 sata trajat će foto buvljak gdje ćete moći kupiti vrhunske fotografije po niskim cijenama. Fotografije mogu poslužiti kao odlična dekoracija i riješiti vas praznih zidova, a možete ih darovati kao božićni poklon. Druženje će biti pojačano groovy glazbenom podlogom by Ana Antonova.

Mare Milin

Mini sajam gramofonskih ploča

Za sve ljubitelje glazbe i dobrih starih vinyla ovo je nedjeljna destinacija. Zagrebačka trgovina ploča Record Store (Tkalčićeva 34) će u nedjelju 27. studenog, od 11 do 17 sati, biti gost na adresi Poljička 4 te će predstaviti svoju glazbenu ponudu. Preslušavat će se topli analogni zvuci nekih od naslova iz "Finest Selected" kolecije novih i rabljenih LP primjeraka. U odabiru možda pronađete nešto što će obogatiti vašu kućnu kolekciju.

Linker
19. travanj 2024 05:54