Foto: Goran Matijašec i Sara Dombre
RUŽA PURE AVEDA LIFESTYLE SALON

Otvorena nova oaza ljepote u centru Zagreba

Već dugi niz godina, saloni ljepote Ruža Institut Kérastase i Ruža Essentials predstavljaju apsolutni luksuz, stručnost, tehnološka dostignuća i individualni pristup njezi kose i vlasišta. U neprekidnoj potrazi za boljitkom kojeg želi pružiti klijentima te inspirirana svjetskim beauty trandovima, sinoć je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativani organski koncept Lifestyle salona u Hrvatskoj – Ruža Pure Aveda Lifestyle.

Tom su se prilikom mnogobrojni klijenti i gosti iz javnog života, kao što su Branka Krstulović, Bojana Gregorić, Ivana Vrdoljak Vanna, Renata Sopek, Nikola Milojević, Lana Jurčević, Ana Miščević, Sonja Kovač te voditeljica Tatjana Jurić upoznali s jedinstvenom ponudom na našem tržištu. Otvorenje pod motom ”Organic is orgasmic” uveličali su i posebni gosti, svjetski supermodel Kartika Luyet, direktor Avede za Italiju Gerardo Lionetti te generalni direktor Kure Bazaara, Christian David.

C. David K. Luyet N. Kisic Mamic G. Lionetti

Za egzotični svijet Ruža Pure Aveda Lifestyle organskog salona u Dežmanovoj 5, koji je predstavio originalan način pristupanju ljepoti i brizi izvana i iznutra, tražila se pozivnica više. Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha, pobrinut će se Aveda organske boje i proizvodi za lice, tijelo, kosu i potpuno prirodni make up, koji će se moći kupiti u Ruža Pure Aveda Lifestyle salonu. Također, jedan od noviteta salona su i specijalni organski tretmani njege, najveće moguće efikasnosti. Aveda brine za okolinu u kojoj živimo te nastoji postaviti primjer o odgovornosti i ekološkoj osvještenosti, ne samo u svijetu ljepote, nego i širom svijeta.

Vrhunsku uslugu u novom Lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri. Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju. Ruža Pure Aveda Lifestyle salon oduševljava vrhunskom uslugom i ponudom svjetskih brendova, kao svojim čarobnim ambijentom u najatraktivnijem djelu grada. Ova oaza mira zove na odmor od stresne svakodnevnice, te poziva na brigu o samima sebi.

Tko se sve pojavio na otvorenju pogledajte u fotogaleriji.

Linker
16. travanj 2024 23:26