Profimedia, Planet
“A SEAT AT THE TABLE”

Znate li koji je trenutačno najprodavaniji glazbeni album u Americi?

Ovo je album o kojem se trenutno najviše govori, a Solange, iako je već duže prisutna na glazbenoj sceni, tek je sada uspjela izaći iz sjene mega uspješne sestre Beyoncé.

Ovo je album o kojem se trenutno najviše govori, a Solange, iako je već duže prisutna na glazbenoj sceni, tek je sada uspjela izaći iz sjene mega uspješne sestre Beyoncé.

Fanovi Solange Knowles s nestrpljenjem su čekali 30. rujna kada je službeno javnosti lansiran njezin novi album “A Seat At The Table”. S obzirom da je glazbenica napravila pauzu od četiri godine od svog posljednjeg izdanja (mini albuma “True” iz 2012.), ovaj se album doista iščekivao. Ali u tom iščekivanju nitko vjerojatno nije niti slutio da će album u prvih tjedan dana potući sve rekorde i zasjesti na prvo mjesto najprodavanijih albuma poznate Billboard ljestvice.

Novi album mlađe cool sestre od Beyoncé tako je prodan u 72 tisuće primjeraka što je ekvivalent 46 tisuća prodanih klasičnih albuma. “Seat at the Table” ujedno je i prvi album s kojim je talentirana Solange zauzela prvo mjesto prestižne ljestvice. Većina kritičara predviđala je da će novi album benda Bon Iver "22, A Million" zauzeti prvo mjesto, no realnost je iznenadila.

Solange Knowles has posted a photo on Instagram with the following remarks:
My Album, A Seat At The Table, will be released digitally this Friday • September 30th. 
Instagram, 2016-09-28 10:16:04. 
Photo, Image: 301286779, License: Rights-managed, Restrictions: Photo supplied by CAPITAL PICTURES. For editorial use only. Single rate handling fee required., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Solange je tako ovih dana u centru glazbene javnosti čime je konačno istupila iz sjene slavne sestre. Štoviše sestre Knowles time su postale jedna od rijetkih glazbenih obitelji gdje su obje dosegle prvo mjesto najprodavanijih. Prije nekoliko dana izašao je i dokumentarac o snimanju albuma "A Seat at the Table” koji pruža mali uvid u intimu i proces nastajanja ovog uspješnog albuma o kojem ćete još čuti.

Linker
26. travanj 2024 06:09