"ONE NIGHT EXHIBITION"

Zanimljiva izložba ove subote na tajnoj lokaciji u Zagrebu

U subotu 18. lipnja u 20 sati, umjetnički kolektiv Trash Will Smash, na još uvijek tajnoj lokaciji u Zagrebu, održat će jednodnevnu izložbu pod nazivom ‘One Night Exhibition’ koja će posjetiteljima probuditi sva osjetila.

Za sve koji još nisu čuli za ovaj mladi, ali umjetnički vrlo zreo i uigran tim, ovo je prilika da dožive njihov jedinstveni pristup prezentiranju svojih radova. Publika priviknuta na konvencionalne izložbe u galerijama polupraznih bijelih zidova s izloženim radovima ovdje može uživati u na jedan dan sagrađenoj pravoj maloj zemlji čuda u kojoj je sve moguće.

Naime, kolektiv Trash Will Smash svoje izložbene prostore, koji su uglavnom napuštene lokacije u gradu, od poda do stropa (doslovno) ‘oblači’ u mistično ruho koje kao krajnji rezultat podsjeća na ukleti lunapark u kojem nikada niste sigurni što će vas snaći. Svi umjetnički radovi, slike, projekcije i instalacije u prostoru pomno su osmišljeni i uklopljeni u cjelokupnu atmosferu iz napetih filmova strave čija se radnja odvija u ukletim kućama. Ali ne bojte se, u svemu tome ima i jako puno humora i zabave, a cjelokupni se događaj pretvori u sjajan tulum.

Za ovogodišnje, treće izdanje, zaslužni su: Artu Ditu (Kopito Zla, Mop Hap, Smelly Feet), C, Pilj, Bins i Džedaj, a u goste im stižu: Chez186, Mikrokosmos, Tanja Blašković, Pile, Linnch, Nikola Mihajlović, Matko Vodopija, Liganj, Rudi Grudi, Sith, a vjerujemo da će ih biti još. Subotnju večer rezervirajte za ovu umjetničku poslasticu čiju lokaciju na sam dan očekujemo na Facebook eventu kolektiva, a već tradicionalni afterparty održat će se u Chakka’s Room u AKC Medika. Ulaz je besplatan.

Linker
20. travanj 2024 12:32