Luka Nižetić
KONCERTNA PROSLAVA JUBILEJA

Veliki koncert za desetu obljetnicu Detoura

Grupa Detour u povodu 10 godina rada za 19. studenoga priprema slavljenički koncertni spektakl u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Godinu u kojoj su poharali radijski eter s pjesmom “Zaljubila sam se” završit će na najbolji mogući način, novim singlom, novim albumom i velikim koncertom, a nedavno su svoje redove osvježili mladom, talentiranom vokalisticom Ginom Victoriom Damjanović.

Već početkom listopada očekuje nas posebna, prearanžirana verzija velikog hita “Tvoje lice se promijenilo”, koji će ujedno najaviti i njihov četvrti album “detour10”. Frontman grupe Nenad Borgudan ističe: “Radi se o albumu za koji smo odabrali deset skladbi koje zapravo čine presjek našeg rada i prvih triju albuma, među kojima su i neke koje nisu imale status singla. S novim osvježenim aranžmanima namjera nam je približiti pjesme onome što danas čini zvuk Detoura. Pozivamo sve da nam se 19.11. pridruže na našem slavljeničkom koncertu za naših prvih deset godina postojanja.”

Ulaznice u pretprodaji stoje 50 kuna, nakon 1. listopada će ih se moći kupiti za 65 kuna, a na dan koncerta će stajati 90 kuna. Može ih se kupiti u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu, u Tvornici kulture, na Eventimovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj te online.

Linker
19. travanj 2024 10:20