JEDINSTVENOST I KVALITETA

Veliki izbor ručno izrađenog nakita, odjeće i modnih dodataka očekuje vas na četvrtom sajmu MADE BY!

Sajam kreativnog kolektiva MADE BY - četvrti po redu, održat se 16. i 17. listopada u Novinarskom domu Zagreb u Perkovčevevoj 2 - od 10 do 19 sati.

MADE BY, četvrti po redu sajam kreativnog kolektiva ponovno je okupio brojne dizajnere, umjetnike i kreativce kako bi pokazali svoje radove.

Veliki izbor nakita, odjeće, modnih dodataka...

"Kao i na prethodnim izdanjima, i ovoga puta možete upoznati tridesetak dizajnera, umjetnika i kreativaca iz Hrvatske i regije koji izlažu svoje ručno izrađene proizvode. Veliki izbor nakita, odjeće, torbi, modnih dodataka, ukrasa, keramike, umjetničkih predmeta, slikovnica i sl. zasigurno će obradovati svakoga od vas. To je mogućnost da uživo vidite i isprobate rukotvorine te saznate sve što vas zanima o njima direktno od osoba koje ih stvaraju", rekla je osnivačica sajma, Ivana Pavlović.

image
MADE BY sajam održava se 16. i 17. listopada.
PR

Čitajte i: Tri dana ispunjena dobrom glazbom: Počinje Jazz.hr festival - otvara ga Jazz orkestar HRT-a, a zatvara Mimika Orchestra

image
Bit će ovo četvrti po redu kreativni sajam.
PR

Jedinstvenost i posebna kvaliteta

Ručno izrađeni proizvodi u sebi nose jedinstvenost i posebnu kvalitetu koja nastaje u kreativnom procesu izrade i osjeća se u njihovom korištenjem.

image
Ulaz za posjetitelje je besplatan.
PR
image
I ovoga puta možete upoznati tridesetak dizajnera, umjetnika i kreativaca iz Hrvatske i regije koji izlažu svoje ručno izrađene proizvode
PR

Čitajte i: Mediteranski prizori od pleksiglasa: Diana Sokolić kreira genijalan nakit s motivima brodica, pučine, rublja...

Sajam kreativnog kolektiva MADE BY održat se 16. i 17. listopada u Novinarskom domu Zagreb u Perkovčevoj 2, od 10 do 19 sati.

image
MADE BY
PR

Ulaz za posjetitelje je besplatan uz pridržavanje svih epidemioloških mjera a dobrodošli su i vaši kućni ljubimci.

Linker
20. travanj 2024 12:17