OMILJENO KINO

Sutra počinje program Ljetnog kina na Gradecu

Sutra, 26.svibnja počinje sedmo izdanje omiljenog zagrebačkog ljetnog kina na otvorenom – Ljetno kino na Gradecu, a na program će biti jako zanimljiv.

Jedan od razloga radi kojih volimo ljeto je dobar i raznovrstan program u gradu, a gledati filmove na otvorenom uz omiljeno piće i ljetni povjetarac, poseban je doživljaj. Pored Gornjogradske gimnazije na Katarininom trgu već sedmu godinu za redom pratimo program Ljetnog kina na Gradecu i svake nas godine iznenadi novim naslovima. Ove godine organizatori su ostvarili suradnju s poznatim uličnim festivalom Cest is d’best s kojim od 26. svibnja započinje Cest Kino Gradec. Na programu ćete za početak moći pogledati odličan izbor glazbenih igranih i dokumentarnih filmova kao što su biografski film o bendu The Doors, nagrađeni dokumentarac “Pet metara od slave”, ali i legendarni film “Tko pjeva zlo ne misli”.

Nakon završetka 20. Cest is d’besta, od 5. lipnja nastavlja se redoviti program kina koji će biti proširen s kviz večerima i koncertima. Ulaz je, kao i uvijek, besplatan, a program i događanja pratite ovdje.

Linker
18. travanj 2024 03:34