Jedinstvena pojava

Stray Dogg nakon pandemijske stanke nastupa u Zagrebu: Regionalna indie atrakcija na posebnom koncertu

Kako nastaju pjesme, glazbeno i pjesnički, koje su ideje i inspiracije iza njih, ali i konkretni događaji koji su doveli do pisanja nekih od najpoznatijih pjesama Stray Dogg-a, zagrebačkoj publici ispričat će i otpjevati frontmen benda.

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend predvođen iznimnim kantautorom Dukatom Strajnićem s pjesmama na engleskom, ali opstaje već puno desetljeće. Zagrebačka publika ima ih prilike čuti u subotu 5. ožujka u sklopu programa Začarana Močvara.

Kako nastaju pjesme, glazbeno i pjesnički, koje su ideje i inspiracije iza njih, ali i konkretni događaji koji su doveli do pisanja nekih od najpoznatijih pjesama Stray Dogg-a, zagrebačkoj publici ispričat će i otpjevati Dukat, frontmen ovog beogradskog indie rock benda.

Deset godina djelovanja

Stray Dogg prošle je godine proslavio 10 godina postojanja, a za to vrijeme objavili su četiri studijska albuma, pregršt video spotova i odredili nebrojeno turneja, od regije, preko cijele Europe, svirajući od Moskve do Pariza, od kućnih svirki do nekih poznatih festivala.

Čitajte i: Najmanji veliki festival: Ove godine najbolji after i party ljubitelje glazbe očekuju na Indirektu

"Dukat je u Hrvatskoj prvi put nastupio samostalno baš u Začaranoj Močvari, stoga evo prilike da ga ponovno ugostimo i čujemo najdraže pjesme Stray Dogga, ali i priče o tome kako su te pjesme nastale", kažu organizatori o ovom nastupu imena Stray Dogg - Storytelling.

image

Stray Dogg

PRESS

Koncert u subotu 5. ožujka najavljen je za 20 sati, ulaznice u pretprodaji koštaju 50 kuna, a na dan događanja na blagajni kluba 65 kuna. Za ulaz u klub potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu s QR kodom kao i osobnu iskaznicu.

Čitajte i: 'Bilo je zahtjevno svaki tjedan organizirati koncerte, ali htjeli smo donijeti malo svjetla ljudima'

Linker
17. travanj 2024 04:35